Restoran „Maslina“ otvoren za goste, Dragan Vinković podnio kaznenu prijavu!

0

Nakon jutrošnje, gotovo filmske, akcije ispred i u restoranu „Maslina“ kada su vlasnici prostora, braća Krtalić promijenila brave nezadovoljni poslovnim odnosom sa najmoprimicima braćom Vinković, već iza podne se stanje normaliziralo.

Kako doznajemo, Dragan Vinković je provalio natrag u restoran i kazneno prijavio Davora Krtalića makarskoj policiji zbog promjene brava na poslovnom prostoru. U međuvremenu je restoran otvoren i radi normalno.
Razgovarali smo s Draganom Vinkovićem koji nam je rekao kako je ogorčen postupkom Davora Krtalića.
– Potpisao sam ugovor u najmu i nije imao pravo mijenjati brave. Iako mu je to teško shvatiti, prostor je naš, ne naše vlasništvo, ali u pravnom smislu naš dokle god traje ugovor, a to je 12 godina. Dakle, iako je objekt u njegovu vlasništvu, nije se smio dirati u prostor koji je u najmu i u kojeg je uloženo jako puno novaca, kazao nam je Dragan Vinković.

1 KOMENTAR

  1. ajde vinkovicu ne seri,,,plati najam ljudima kad si toliko posten stoko jedna kriminalna,,,ne bi me cudilo da i ti doneses u grad tesku drogu pa uz zastitu milicije pocnes dilat stoko jedna ,,,plati najam pa seri gubo od gube

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime