Na današnjoj Glavnoj izbornoj skupštini Sveučilišne organizacije Hrvatske seljačke stranke za novog predsjednika u Zadru izabran je Bruno Šagi, student povijesti na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zadru

Dosadašnji predsjednik zadarske SO HSS-a Roko Tadin izabran je na mjesto potpredsjednika na nacionalnoj razini, čime je mlada, ali aktivna organizacija dobila dodatno priznanje i poticaj za njen rad. U svom radu, Tadin će se orijentirati na materijalna prava studenata u ovim teškim vremenima za sve, a pogotovo za mlade. Ustrajat će na uključivanju studentske populacije u procese odlučivanja, kako se više nikad ne bi dogodila situacija poput one na početku koronakrize, kada su studenti izostavljeni iz sustava propusnica.

Efekti koronakrize na studentsku populaciju vidljivi su golim okom (nedostatak poslova), a mnogi će tek doći na red, zbog čega primjećujemo i pohvaljujemo povećanu aktivnost studenata u ovoj organizaciji. – Ovim putem pozivamo sve studente da se aktivno uključe u procese donošenja odluka u onoj opciji koju smatraju najprihvatljivijom jer događaji proteklih mjeseci svjedoče da su najčešće zaboravljeni ili zanemareni, poručuju iz zadarske SO HSS-a.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime