Na lokaciji gdje se za kvadrat traži od 200 pa i do 900 eura, teren prodaju moćnim poduzetnicima za 145, ali i tisuće dodatnih jeftinih kvadrata

Kad bi postojao izbor najatraktivnijih komada zemlje uz more, prostranstvo od 260 tisuća kvadrata u Baškom polju zasigurno bi bilo pri vrhu.

Nekad je tamošnjim turističkom kompleksom upravljala država. Teren se 90-ih procijenio na 340 milijuna kuna.

Gotovo dva desetljeća kasnije, državna tvrtka Club Adriatic u ogromnim se dugovima prodaje tvrtki Jadran koja plaća 145 milijuna kuna, a oni lani kreću s rasprodajom.

Na lokaciji gdje se za kvadrat traži od 200 pa i do 900 eura, teren prodaju moćnim poduzetnicima za 145, ali i tisuće dodatnih kvadrata za svega 16 eura. Ti jeftini uskoro će također biti građevinski. Što je o svemu rekao načelnik Općine Baška Voda Josko Roščić, oporbeni vijećnici Matejas Jozipović i Josip Topalović, pogledajte u videu na ovom linku.

6 KOMENTARI

 1. Ma pustimo basko polje pogledajte kako je Matrjas priko sestre iduznika zeta zeznijo naseg nacelnika Joska to nitko nemoze virovat prije misec dsna bija je put a sad ce biti basta.Cudno ,Jadno i smijesno.

  • Wowwww,koji lipi pravopis 🤣🤣🤣
   Pitanje…
   Ko,po tvome uvaženom mišljenju,može “odlučiti”nakon šta je prije misec iz “bašte” pretvoreno u “cestu” da u kratkom vremenu bude vraćeno u “bašti”?
   Da li je to Matejas,Roščić ili članska(partijska) knjižica hdz a?
   Unaprijed,hvala na odgovoru i živ i zdrav bio 100 godina.

 2. Eto svemoćni Načelnik koji sve zna do te mjere da zna i tko koga i gdje, jer i to ga zanima, pojma nema o megakupovini najcjenjenijeg općinskog zemljišta….cccc… biće da gubi sposobnosti, godine su tu, stari se… sve atrofira… kad gledam video žao mi ga je stvarno, djeluje tako umorno, istrošeno, izgubljeno. više sigurno ne zna “di je on tu”.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime