Na aperitivu prije popodnevnog ručka hvali se  HDZ-ovac  kako su u Makarskoj u tijeku pripreme za unutarstranačke izbore. Pita kolega iz SDP-a, da koliko će ih biti na izborima?

– Ne znam. Čekamo liste iz Zagreba. Gori se određuje tko je član, odgovara HDZ-ovac.
-E, to je Vaša demokracija, mi vam lipo poslali milicajca za tajnika, a vi ni njemu više ne virujete, žustro će SDP- ovac.
– Ma virujem mu ja, sićam se ja kada je drug iša na Kosovo i podnio zahjev, zamolbu za članstvo u SK. Komitet mu po užurbanom postupku odobrio, tvrdi HDZ-ovac.
– Vidiš, nisam znao da si i ti bio u partiji kod nas, kaže SDP-ovac.
– Kako neću biti.  Ko’ je moga dobiti studensku stipendiju, a da nije član partije, navodi HDZ ovac.
– Sad ja vas razumim zašto vam liste dostavljaju iz Zagreba u Makarsku, iz kojih će se vidjeti tko je član i tko može sudjelovati na unutarstranačkim izborima, značajno će SDP-ovac.
figa– Zašto?, pita HDZ-ovac.
– Prevište ste do sada bili demokratični u izbornim procesima, podbada ga SDP-ovac. – Kako misliš?, pita HDZ-ovac?
– Lipo. Do sada ste sami sebe birali, ono kako bi se reklo demokratski, nastavlja SDP-ovac.
– E kod vas je u SDP- u drugačije. Vi ste Socijal demokratska partija, a mi smo Hrvatska demokratska zajednica, poučava HDZ-ovac.
– Eto vidiš, ispada da smo i mi i vi demokratska, kaže SDP-ovac.
– Nego što smo, pita HDZ-ovac?
– Vidiš razlika je u tome što smo mi u SDP- u uknjižili sve nekretnine koje su nam trebale i danas ih koristimo, iznajmljujemo i stvaramo prihode, a vi u HDZ-u osmislili najam za jednu kunu po metru kvadratnom i samo stvarate rashode, bocnuo SDP-ovac svog sugovornika.
– Što hoćeš reći da je HDZ za rashode, a SDP za prihode?, pita naivno HDZ-ovac.
– Tako nekako ispada. Mi imamo ovih udruga, evo primjer Arbuna, kod njih se okrenu milijuni, što od kafane, što od parkinga, brodica itd., oni stvaraju samo prihode, a pojedinci iz SDP-a naprave i rashoda, ali to je zanemarivo, tvrdi SDP-ovac.
– Bitno je da je to kod vas demokratski, sve odluke donose odbori izravno ili neizravno, a gdje završe novci i nije bitno, bitno je da je demokratski, podrugljivo će HDZ ovac.
– Vidiš kakva je sudbina… Vozač kada vozi iz pravca kolodvora, skrene kod benziske desno i ima gratis parking kod Arbuna, a ako skrene lijevo mora platiti 10 kuna po satu, tvrdi SDP ovac.
– Pouka je ako si ljevičar plaćaš, a ako si desničar ne plaćaš, mislim na parking, ruga se HDZ-ovac. E to ti je pamet i znanje, zato se dosta vaših iz SK-a snašlo u demokratskom procesu, promicanjem znanja i pameti skužili zadatak demokracije i završili u HDZ u. Tako je samo građanin koji poznaje sustav, mehanizme i institucije može doprinjeti razvoju sredine u kojoj živi, tvrdi HDZ-ovac.
– Da ,da,  uz ravnopravnost, slobodu, biračka prava, kavalitetne odluke koje imaju alternative, evo primjer vaših izbora HDZ-a, u kojima predsjednik stranke nema protukandidata, podrugljivo će SDP ovac.
– E vidiš, prva država koja je imala demokratske metode je Atena, u njoj je samo mali broj pučanstva mogao sudjelovati u glasovanju, robovi ,žene i starci nisu imali pravo glasa, pametno će HDZ ovac.
– E zato vi sada tražite popise iz Zagreba, naš milicajac postao kod vas tajnik i demokratskim metodama zagubio jedan broj iskaznica utemeljitelja, branitelja i uglednih članova. Kod nas uvijek bude smij kako naš milicajac kod vas dobije najviše glasova, cinično će SDP-ovac.
– Lako bi mi da je on sam da nam niste podvalili one doktore, tužno će HDZ-ovac.
– E vidiš, ovi naši doktori od 2000. godine uz našu potporu kod vas su primjenili metodu vladanja u kojoj jedan doktor i njemu bližnja skupina vlada neograničeno, a kada se on zasiti, umori od vladanja na njegovo mjesto dođe drugi doktor, smijući se tvrdi SDP-ovac.
brodice-arbunDa ,da, tako su oba izgradili kult ličnosti,  to bi se danas zvalo Diktatori, pomalo ogorčeno će HDZ-ovac. Zbog nužnosti njihovih postignuća ili naputaka iz partije iz koje su stigli, oni su suvereno vladali uz određene svakodnevne opasnosti koje se zovu unutarnji neprijatelj. Tako je mladac koji je bio tajnik na zadnjem skupu pričao o izdaji, nakon gubitka izbora. Nakon izjava zbrinula ga teta u turističku zajednicu da miruje, smijući će HDZovac.
– Čuo sam da  kada stignu liste iz Zagreba svaki član HDZ-a, ima pravo ravnopravno sudjelovati u izbornom procesu, birati i biti biran, ako se u putu liste ne zagube, satirično će SDP.ovac.
– Vidiš pojavio se kod nas u Makarskoj novi Abraham Linkoln, zabranjeno je ropstvo nad članovima HDZ-a, proglasio on konfederaciju sa šest temeljnih ogranaka HDZ-a. Bori se on za povratak svih utemeljitelja HDZ-a u svoje matične ogranke, branitelje i mladež posebno cijeni, smijući će HDZ-ovac.
– Nisam siguran da se neće u sve umješati sateliti našeg milicajca, pazi se ti da ti Abrahama ne bi shvatili kao ovi iz Kurana prorokom kojega je Bog privukao sebi i podvrgao ga kušnji?, zabrinuto će SDP ovac i pozdravi svog sugovornika: „Živio ti meni moj druže ili bolje reći kolega?!“

1 KOMENTAR

 1. evo još jedne satire ,ali ova je istinita

  Tvrtka Naronaplast iz Metkovića primjer je kako se državni novac prelijevao u privatne džepove, a bio je namijenjen za poticanje proizvodnje. Dopis Ministarstva financija, urudžbenog broja 513-05-03/05-7 od 8. travnja 2005. godine, a s potpisom tadašnjeg ministra financija Ivana Šukera, sadrži pomalo neobičnu uputu Hypo banci. U dopisu stoji nalog da se trgovačkom društvu Naronaplast iz Metkovića deblokira račun “do sljedećeg naloga Ministarstva financija”.

  Upravo je Ministarstvo financija dva mjeseca ranije blokiralo račun tvrtke zbog duga od 27,2 milijuna kuna na ime dospjelih obveza po izdanim državnim jamstvima tvrtki. Kredit Hypo banke u iznosu od 38,7 milijuna kuna, uz državna jamstva, odobren je Naronaplastu 1999. godine za modernizaciju proizvodnje. No, Naronaplast nije kredit vraćala.

  Krediti i nekretnine
  Deblokada računa dobro je došla Naronaplastu. Baš u to vrijeme tvrtka je uprihodila lijepu svotu novaca: krajem mjeseca na račun joj je sjeo i iznos u eurima od prodaje zemljišta u Zadru tvrtki Lidl. No, država od tog novca nije vidjela ni lipe: s 1,1 milijun eura Naronaplast je pokrila dio duga prema Hypobanci, dok je ostatak od 1,2 milijuna eura, temeljem ugovora o cesiji, uplaćen na račun u Croatia banci u Zagrebu. Potom joj je račun u Hypobanci opet blokiran jer, kako je Slobodna već pisala, Naronaplast je bio poduzetnik u poteškoćama, a država nije cicija. 2007. godine država je otpisala Naronaplastu cijeli iznos duga, kao poduzetniku u poteškoćama.

  Nisu poslovi s nekretninama jedino u čemu je Naronaplast ipak bila uspješna. Primjerice, 2003. godine tvrtka je u kupovinu dionica Dubrovačkog primorja uložila 35,3 milijuna kuna. Vlasnik te tvrtke je lokalni političar Pero Vićan, koji kasnije postaje stečajni upravitelj Naronaplasta. Da, Naronaplast je na kraju završila u stečaju, no država nije tek tako digla ruke od posla s plastikom u dolini Neretve.

  Imovinu Naronaplasta, odnosno strojeve kupljene uz državna jamstva, kupila je tvrtka Verona. Među osnivačima nalazimo Hrvoja Markotu, brata Ivana Markote, vlasnika Naronaplasta. Iskusan u poslu, Ivan Markota je u novoj tvrtki među osobama zaduženim za zastupanje. Zastupao je i novu tvrtku dobro, jer joj je potom Fond za razvoj i zapošljavanje odobrio kredit od novih šest milijuna kuna. Direktor Fonda u to je vrijeme bio Andrija Popović, i sam iz tog kraja, iz Opuzena.

  Nažalost, proizvodnja plastičnih profila nikako da zaživi u dolini mandarina. I nova je tvrtka završila u stečaju, a kredit Fondu nije vraćen.

  Kako je to bilo poslovati s Naronaplastom, najbolje zna Zvonimir Čuvalo iz Baške Vode, poduzetnik koji je bio vlasnik male tvrtke Euro Ivi. Markotama je bio blizak poslovni partner, Hrvoje Markota bio je do 2005. osoba ovlaštena za zastupanje Euro lvija.

  Kaže, originalna ideja bila je da se preko njegove tvrtke plasiraju plastični proizvodi Naronaplasta. Krenuo je, kaže, žestoko u posao, nakon puno truda došao do prvih narudžbi, no Naronaplast se pokazao kao jako nepouzdan partner.

  Keramičke pločice
  – Jedno vrijeme je sve dobro išlo, no onda su počeli kasniti. Markota (Ivan, op.a.) i Milan Lučić, njegov partner, su se posvađali, sve je to krenulo loše, na kraju sam ostao bez dobavljača – podsjeća se Čuvalo, koliko se može, na novinarski prepad, kaže, sjetiti bez dokumentacije jer je od svega prošlo već osam godina, pa i više. U svakom slučaju, u posao je ušao iz poznanstva s Milanom Lučićem, poznatim hercegovačkim poduzetnikom, s kojim ga prijateljstvo veže još iz učeničkih dana. Nije završilo dobro po njega, kaže.

  Tvrtka Euro Ivi trebala je, naime, na području bivše tvornice Bagat u Zadru graditi veliki poslovno-stambeni kompleks na 22 000 kvadrata. No, Grad je kasnio s prostorno-planskom dokumentacijom, zapelo je i u bankama i na kraju, prodao je udjel u tvrtki.

  Od Čuvala je njegov udio u Euro Iviju kupila tvrtka Urbaniko iz Zagreba. Među osnivačima Urbanika je tvrtka KIO Keramika, poznati proizvođač pločica. Bila je riječ o tvrtki koju je država također rado pomagala: iz Fonda za razvoj i zapošljavanje u proizvodnju pločica ulilo se nekih 100-njak milijuna kuna. Kako je iz njegove rodne Orahovice, fešte tvrtke KIO rado je pohodio tadašnji predsjednik Stipe Mesić.

  No, vratimo se na “zlatnu koku”, tvrtku Euro Ivi. Kamo je otišao novac od prodaje udjela Zvonimira Čuvala?
  “Sporazumno utanačenje” naziv je dokumenta od 22. studenoga 2006. godine, između Trgovačkog društva Urabniko, Zvonimira Čuvala i – Slavka Goluže, sadašnjeg rukometnog izbornika Hrvatske.

  Vjerojanje na riječ
  “Stranke suglasno izjavljuju da Zvonimir Čuvalo potražuje od društva Urbaniko iznos od 250 000 eura…temeljem ugovora o prijenosu poslovnih udjela u društvu Euro Ivi d.o.o.”, stoji u članku 1. ugovora, dok u članku 2. stoji kako “Stranke suglasno izjavljuju da će društvo Urbaniko dugovanje… ispuniti na način da će u cijelosti preuzeti obvezu plaćanja po ugovoru o kreditu… kojeg je sklopio Slavko Goluža sa Nava Bankom d.d. iz Zagreba”.

  Ugovor je od strane tvrtke Urbaniko potpisao Ante Kotromanović, tada umirovljeni general, sada još i ministar obrane. Njegov angažman u Urbaniku nije nepoznanica, u javnosti je više puta ponavljao kako je dobro radio posao na prodaji keramičkih pločica, a tvrtka je trebala graditi i veliki poslovno-stambeni kompleks u Zagrebu.

  – To je jednostavno bio moj privatni dogovor sa Golužom, s kojim sam dobar prijatelj. Nije bila riječ ni o kakvom poslovnom odnosu, nikakvom plaćanju za bilo kakve usluge, samo sam pomogao prijatelju, riječ je o našim internim stvarima. Ja se ne bi usudio upustiti u bilo što nezakonito ili sumnjivo, nemam političku zaštitu na koju mogu računati niti bilo kakvo zaleđe. Jedino ako me netko nije nasamario, što, izgleda, i nije tako teško – pomalo će utučeno Čuvalo na kraju. Milanu Lučiću je, kaže, osobno jamčio za kredite – kaže, vjerovao je na riječ, vodio se prijateljstvom. Na zemljištu bivšeg Bagata, vrijednom, njegovo je mišljenje, 6 – 7 milijuna eura, Hypo banka je velikodušno odobrila 14 milijuna eura kredita. Ništa nije sagrađeno. Sada banka “ganja” i njega za 62,5 milijuna kuna.

  Što se tiče Kotromanovića, kaže Čuvalo, on nema nikakve veze s pričom, sve je dogovarao vlasnik tvrtke Darko Krmpotić (u međuvremenu optužen za malverzacije u KIO Keramici). Kotromanović je samo stavio potpis na sporazum kao odgovorna osoba tvrtke.

  Goluža: To je prijateljski odnos
  Jednako uznemiren pozivom bio je i sam Slavko Goluža:
  – Uopće ne znam otkud interes za tu priču, to je isključivo privatni, prijateljski odnos između mene i Čuvala. Sve je tu transparentno, plaćen je porez i sve je čisto – kazao je Goluža začuđen našim pozivom, pojašnjavajući da je pomoć bila u vezi kupovine stana.
  Goluža je kredit podigao mjesec dana ranije, uz zalog na nekretnini. Zalogodavac je off shore tvrtka Intex international investment L.L.C., podružnica Zagreb, sa sjedištem u stanu koji je predmet zaloga. Osoba ovlaštena za zastupanje je Slavko Goluža.

  Tekst: MARIJO KAVAJIN, http://www.slobodnadalmacija.hr
  Foto: http://www.slobodnadalmacija.hr

 2. Tragom poslovnih malverzacija Ladislava Šošića i Marije Šošić, poduzeća Abacus d.o.o. Vrgorac ,Ugovora iz predmeta Z-100/97 Općinskog suda Vrgorac, koji ima čitav niz apsolutno nezakonitih postupaka, Predmet Krivaja Zavidović Makarska, Predmet DP Duhan Vrgorac, Predmet Kio-130/97 od 21. studenoga 1997.), a vođen je i kazneni postupak protiv direktora Poduzeća Rade Maršića koji je rješenjem Vrhovnog suda Republike Hrvatske Broj: IV-Kž-110/02-3 od 11. srpnja 2002. obustavljen zbog nastupanja apsolutne zastare kaznenog progona (koja je nastupila završetkom 2000.)… sve upućuje na promjene u dosadašnjem načinu funkcioniranja Dorha. Dorhu se stavlja na teret statistika predmeta koji su otišli u zastaru, a evidentirani su u nalazima državne revizije u predmetima pretvorbe i privatizacije. Tomislav Karamarko kreće u obračun s kriminalom iz pretvorbe i privatizacije zato što Zakon o nezastarijevanju kaznenih djela ratnog profiterstva i kaznenih djela iz procesa pretvorbe i privatizacije ,kazneni progon se može poduzeti i nakon isteka rokova za zastaru kaznenog progona iz članka 95. stavka 1. i članka 96. stavka 6. Osnovnog Krivičnog zakona Republike Hrvatske (»Narodne novine«, br. 53/91., 39/92. i 91/92.), odnosno iz članka 19. stavka 1. i članka 20. stavka 6. Kaznenog zakona . Dali će zakon bti primjenjen i prema ovom uzorku lokalnog Makarsko-Vrgoračko-Pločanskog šerifa vrijeme će pokazati ?

 3. Dana 27.01.2005 godine u Zagrebu ,Zvonimir Čuvalo falsificirao je potpis Zdenka Lučić na Ugovoru o Zajmu i na isplatnici Hypo Alpe Adia banke ,temeljem kojega je na svoj račun (Zvonimir Čuvalo) prebacio 771.000,00 Kuna. Dakle ukrao Zdenku novce sa računa,sastavio ispravu neistinitog sadržaja. Zdenko Lučić podnio je Tužbu Općinskom Građanskom sudu Zagreb protiv Zvonimira Čuvala,parnica je u tijeku.pod brojem 30 P-6946/12-20,sudac Tea Golub. Zdenko je uputio pismo roditeljima Zvonimira da vrate novce ili nekretninu,u namjeri da mirno rješi spor al do danas Marijan i Jakica Čuvalo nisu odgovorili, niti novce vratili. Postoji mogućnost da će Zdenko sve prijavi kazneno MUP-u Zagreb,s obzirom da je Zvonimirov tata Marijan na svoje ime uknjižio nekretninu koja je kupljena novcima koje je sin Zvonimir ukrao 27.01.2005.godine

 4. koja je tek ovo satira :
  Zdenko kaže : Dakle ukrao Zdenku novce sa računa,sastavio ispravu neistinitog sadržaja.
  za plakat i za smijati ,jadni Zdenko svi ga varaju ,a on tako jedan pošten i fin gospodin.Nikad u životu nije nikoga za lovu prevario , nikad nije uzeo ili posudio pa da vratio nije .Zdenko je jedan pravi pošteni katolik ,uzor svima .

  • gospoda ne kradu od države u koju se zakljinju i gospoda ne varaju i ne kradu prijatelje. Toliko o njegovoim gospodskim manirima.

 5. Evo ga opet !
  Ne mogu bez imena Ladislav ili bez prezimena Šošić !
  Pa valjda će više izbori u HDZ-u završiti !?!?!?
  A valjda će se rasplesti i situacija oko “OLME”

 6. Lijepo bi bilo da se objavi malo činjenica, ko , koga, komu itd. Nije korektno udbaški samo klevetati ! Koliko ja vidim Čuvalo i Goluža su dužnici i to veliki ! Ovaj Čuvalo je nestao iz makarske s Jaguarom makarskih tabla. Tko je dao novce za Jagura ?

 7. Dana 05 svibnja 2004 godine Zdenko Lučić daje punomoć Zvonimiru Čuvalu da može raspolagati sa njegovim deviznim depozitom od 80.000,00 Eura u Primus Banci d.d. Zagreb. Zvonimir je podigao novce i kupio sebi vozilo marke Jaguar a novce nikada nije vratio.Zdenko ga kazneno prijavio,skupa sa Sandrom Artuković Kunšt dana 28.03.2012.godine MUP Zagreb, do danas Zdenko novce nije dobio natrag.

 8. Općinski sud Makarska-Optužnica br K-DO-519/06. Zvonimir Čuvalo sin Marijana i Jakice rođene Nuić, rođen 03 kolovoza 1966 godine u Mostaru,R BiH,s prebivalištem u Baškoj Vodi,Rogač 53,udovac,otac jednog djeteta, brani se sa slobode, sastavljao isprave neistinitog sadržaja u poduzeću Primus Amfora d.o.o. Makarska…dva kaznena djela protv sigurnosti platnog prometa…suđenje u tijeku.

 9. Uf, koj dobri podatci !? Plastika Nitra d.o.o. Zagreb, Z-Ulaganje d.o.o. Zagreb, poslovni poduhvati propalog kleptomana iz instituta za ………Mozda tata Marijan vrati što je prenio na sebe?

 10. Ovaj Čuvalo radi u Institutu za antroplogiju,često se pozivao na Ivu Josipovića da mu je mentor.To je službeno stavio na Web stranice institute.Svako malo bi ga spominjao.Bivša djevojka mu se druži sa Zokijem pa je malo nervozan.Ostavila ga,zato na svojim stranicama facebooka napada i vrijeđa Premijera Milanovića.A nevalja mu ni Lučić.Za očekivati je da će i Josipovića skinuti s obzirom da na vlast dolazi HDZ, tata Marijan je sa dr.Čolakom iz Ljubuške UDBA-e ,napravio kuću na Bijeniku.Čudan neki čovjek ovaj Čuvalo.Malo su livo malo desno,kako ih vjetar odnese.Zet Goran je veleposlanik,zamjenio Bandića u Budimpešti a mentor mu je Tatalović.

 11. Slobodna Dalmacja :Euro Ivi tuži Marka i Tomislava Papića da su protivno ugovoru o posredovanju naplatili proviziju od 10 eura po četvornom metru, odnosno ukupno 548.000 kuna. Čuvalo je potpisao bjanko punomoć za postupke upisa u zemljišne knjige, a ispostavilo se da je Zdenko Lučić prevario partnera i na temelju falsificirane punomoći primio tih 75.000 eura od Papića koji nisu završili u Euro Iviju.

 12. Slobodna Dalmacija :Čuvalo je potpisao bjanko punomoć za postupke upisa u zemljišne knjige, a ispostavilo se da je Zdenko Lučić prevario partnera i na temelju falsificirane punomoći primio tih 75.000 eura od Papića koji nisu završili u Euro Iviju.

 13. Kakav partner,Cuvalo je direktorcic koji je sebi prisvojio novce koje treba brzo vratiti Zdeni.Brzo ce presuda i to je to.Taj Cuvalo je bio i ostao siromah.

 14. Goluža i Čuvalo, plačući jedan za ženom, drugi da se rastavljja od žene, smuvali i raznježili Zdenka, svjedok sam, da im pozajmi što je mogao, pa onda pustili crno ko sipa. Zacrnit će se i njima kad budu pravomočnom presudom vračali tuđe novce sa kamatama.

 15. Credit Swiss – CH – Basel konto CH 24040600467991 34200 , samo na ovom računu na ime Zdenko Lučić stoji oročenih 12 milijuna Eura.

 16. vaš Zdena je suv ka barut,penziju iz Hercegovine potroši na advokate ,jer ga ganjaju za dugove. Drugo ,upitajte ga zašto više ne vozi onoga Jeepa na lizing.Zna se što se radi kad se rate ne placaju,dođu majstori i odvedu ga. zašto je presušio.Nema više naivnih Topića da ih vara .Ostalo je još jedna priča iz Švedske i ljudima koji su došli u Makarsku da ulože u zemljište ,ulože u posao.Upoznali poštenog vašeg Zdenu,ali ovi nisu bili glupi kao Topići.O tome u nastavku u detalje.

 17. Molimo redakciju Mega Media da posalje novinara u Vrgorac.Gospodin Joze Salinovic zeli opisati kako je Ladislav Sosic ukrao muzilicu koza i nezakonito prevezao preko granice u BiH grad Posusje.Izvjesni Kalajdzic i Salinovic koji je vozio muzilicu spreman je MUPu dati iskaz.Naravno ne ovom Kalajdzicu koji i danas radi u PP Vrgorac.

 18. Muzilica koza sa farme ukradena je .Iz Vrgorca prevezena je nezakonito u Posušje kod sestre izvjesnog Šošića. Vrijednost muzilice bila je preko 1 milijun njemačkih maraka. Vozač koji je vozio muzilicu koza peziva se Šalinović iz Dusine brat Joze koji ima spor s Šošićem. Nezakoniti prelazak preko granice osigurao izvjesni Kalajdžić iz MUP-a?! Provjerite istinitos informacija kod Joze Šalinovića iz vrgorca.

 19. Vidi opet budala , i bolesnika !
  Pa šta bi tek bilo da se Šošić bavi sa njima !
  Pa valjda znate gdje se daju prijave ,?
  Građanska dužnost vam je prijaviti svako nezakonito postupanje !
  Do sada ste Šošića prijavili ” LAŽNO “već 12 puta pod raznim pseudonimima i sa raznim firmama (Sebastijan Alilović ,Beatrice Čović ,Ante Čović ,Marko Štula ,Dosje XYZ ,Zabrinuti Građanin itd ,itd,)
  A najviše brige i nedoumice i najzahtijevnija u razotkrivanju makinacijama oko
  “SLUČAJ OLMA MAKARSKA”
  je uloga tvrtke :
  ANFORA d.o.o Metković
  sjedište FRANJEVAČKI PUT b.b.
  MAKARSKA
  te uloga vlasnika i direktora te tvrtke od njenog osnivanja do likvidacije !!!!!!!!!!
  Stručna ekspertiza i pribavljeni dokumenti su Šošića skupo koštali ……….
  NJegovi odvjetnici ( i njegova obitelj ) čekaju njegovu odluku !!!!!!
  Ovo je stvarno prešlo granice !

  Okanite se Šošića , jer bi vam juha koju kuhate mogla postati bljutava !!!
  Odvjetnici (oni skupi i dobri )trljaju ruke i čekaju nalog posa a sigurno i čitav tim PNUSKOK-a.

  Nemojte reći da niste upozoreni i da niste znali !
  Ante Topić je isto(više puta) bio upozoren da ne dira u Šošićevo , ali je bio silan i bahat , pa je sada dobio po pički .
  I to nije sve , šta ga još čeka !
  Poslije jebanja nema kajanja —ove bljuvotine koje rigate protiv ŠOŠIĆA nemože provariti niti želudac od “Superhika” !!!!!
  Svaki rat i konflikt je težak,dug i skup,ali ako nema druge -VALJA NAM GINUTI !!!!!
  Ako ne prestanete BLJUVATI po Šošiću bit će Vam uzvraćeno sa savom raspoloživom argumentacijom i dokumentacijom .!
  Neće se žaliti ni truda ni novaca, čak i više nego u ratu sa Olmom .
  “Ali samo u okviru zakona i pozitivnih propisa RH “

 20. Please let me know if you’re looking for a article writer for your weblog.
  You have some really great posts and I feel I would be
  a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a link back to
  mine. Please shoot me an e-mail if interested. Cheers!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime