Ono što se već mjesecima nagađa, potvrdili su službeni rezultati EU izbora

SDP je najjača stranka u Makarskoj, a vladajući HDZ ne uživa više većinu! Za oporbeni SDP u Makarskoj, glasovalo je 28,75 birača, a za HDZ 26,19%. Birači su, očito, kaznili politiku Jure Brkana i njegovih suradnika koji su od Makarske napravili veliko gradilište, nametnuli veća gradska davanja, pogodovali odabranima itd.

Makarskom HDZ-u nije pomogao ni premijer Andrej Plenković koji je često navraćao i fotografirao se sa svojim ujakom Markom Raosom kao i brojnim HDZ-ovcima umočenim u milijunske afere.

Osim SDP-a i HDZ-a, izborni prag su u Makarskoj prešli i Suverenisti (8,51%), Mislav Kolakušić (7,05%), Neovisni za Hrvatsku (5,49%) i Živi zid (5,3%).

9 KOMENTARI

  1. Boli Brkana ona stvar za EURO Parlament,
    nema interesa osobnih a nemaju ni investitori.
    Da su kojim slučajem lokalni izbori stavio bi se i Ćaća Kišo i sve bi išlo po ko po koju!

  2. Raos komunist , Roščić udbaš , Plenković i jedno i drugo ,sramota da se sa takvima Gvardijan druži , kakva je to kombinacija . Gvardijane moj ostavi se politike uvati se vjere nju živi a ne politiku . Kad vidiš ovu sliku dobro je iko izaša na glasanje. Jadni narode šta te čeka u budučnosti povlaštene mirovine njima a tebi prpanje po kantama. Dokle im dopuštati da se ovako bahate? Gvardijane moj dali si ikoga od njih ispovidio , znaš li što oni rade ? Bog će im oprostit sigurno ali narod , ?.- prosudite sami.

    • Gvardjan A.Ć. je po kazni došao u Franjevački samostan Makarska, skinut sa Teološkog fakulteta jer je ganjao novakinje. Priča se da je jedna zatrudnjela sa njim. jedno je vrijeme bio u sinjskoj krajini, jer im je tamo najača utvrda, zatim je premiješten u Makarsku i od samostana učinio kupleraj. Nema više klauzule, možeš ići di god hoćeš. Podržava sve negativce.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime