Jedna je od najistaknutijih i najomiljenijih pjevačica na ovim prostorima – Severina Vučković, ljeto, kao i uvijek, provodi radno. U jeku snimanja novog RTL-ovog showa Superstar i promocije novog albuma Sorry, Seve sprema i posebnu glazbenu poslasticu u Dalmaciji – 17. kolovoza održat će koncert u Ljetnom kinu u Makarskoj

Severinini uvijek rasprodani koncerti dokaz su da njena popularnost ne poznaje granice, stoga nema sumnje kako će ovim koncertom dignuti Makarsku na noge i opravdati da status kraljice estrade.

Sudjelovala je na brojnim glazbenim festivalima, gdje je osvojila prestižne nagrade za svoje izvedbe. Njezina umjetnička kreativnost i strast prema glazbi svrstavaju je među najpopularnije izvođače na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Severina ima bogatu diskografiju. Do sada je izdala 13. studijskih albuma, a njena glazba često istražuje teme poput ljubavi, slobode, ženske snage. Istinska je glazbena ikona koja je svojim talentom, strašću i autentičnošću osvojila srca obožavatelja. Njezina glazba nadilazi jezične barijere i povezuje ljude različitih kultura i nacionalnosti, a njeni glazbeni spotovi na YouTubeu nerijetko broje milijunske preglede. 

Severinin glazbeni stil obuhvaća široki raspon žanrova, a njezine energične izvedbe i karizmatična prisutnost na pozornici osvojili su srca brojnih obožavatelja diljem svijeta. Njeni hitovi, poput “Dalmatinka”, “Virujen u te”, “Moja štikla” i “Uno momento”, postali su evergrini domaće pop scene. 

Ulaznice za koncert u Ljetnom kinu u Makarskoj u prodaji su u sustavima Eventim.hr i Adriaticket.com.

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime