”Volim raditi s ljudima, volim timski posao, stjecati nova iskustva. Posao u Falkensteineru je dinamičan, zahtjeva organiziranost, pedantnost i predanost, a trudom i zalaganjem može se lako napredovati”, kaže Darko Komar koji je svoju karijeru u Falkensteiner Food & Beverage timu počeo prije 12 godina kao konobar u hotelu Club Funimation Borik u Zadru. Nakon dvije godine, zimsku sezonu radio je u Austriji, ljetnu u Zadru, postao barmen, a danas je na poziciji voditelja bara

“Prednosti rada u Falkensteineru su što imam čast raditi s ljudima koji su jako iskusni, učiti od njih i postati im prijatelj i kolega!”, dodaje Angelo Nekić, koji je kao i Darko počeo kao konobar, a nakon pet godina postao Bar Supervisor.

I vi sanjate karijeru kuhara ili barmena? Tražite mjesto s vrhunskim mentorima, osjećaj zajedništva, ugodno okruženje, timski duh i podršku nadređenih? Falkensteiner je idealan za vas!

Falkensteiner Hotels & Residences zajedno s tvrtkom FMTG Development i turističkim savjetovanjem Michaeler & Partner dio je FMTG – Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG, jednog od turističkih lidera u privatnom vlasništvu koji posluje u sedam europskih zemalja.

Inspirativni mentori svjetskog glasa

Falkensteiner Schlosshotel Velden

Ovdje ćete učiti od najboljih! Među njima je i Paul Ivić, slavni chef hrvatskih korijena rođen u Južnom Tirolu, okrunjen Michelinovom zvjezdicom. Objavio je tri kuharice, javno se zalaže za svjestan pristup hrani, a njegov nagrađivani bečki vegetarijansko-veganski restoran TIAN ljeti gostuje u Falkensteiner Punta Skala Resortu nedaleko od Zadra.

„Stvarati najbolja kulinarska iskustva i vječnu uspomenu za moje goste“ krilatica je još jednog vrhunskog chefa s Michelinovom zvjezdicom, također člana Falkensteiner F&B tima, cijenjenog Theodora Falsera čije se kreacije mogu kušati u Kento Bay Restaurantu u Falkensteiner Resortu Capo Boi na Sardiniji.

Strastveni kuhar Thomas Gruber chef je u restoranu Seespitz Restaurant & Living unutar povijesnog dvorca i luksuznog hotela Falkensteiner Schlosshotel Velden koji je dobio 89 bodova, 2 kape od Gault Millaua, 5 zvjezdica od À la cartea i 2 vilice od Falstaffa. 

U Schlosshotelu Velden svakako treba istaknuti i Beach Club Feat. Mochi – ekskluzivnu suradnju s restoranom Mochi iz Beča koji kombinira tradicionalnu japansku kuhinju s europskim i međunarodnim utjecajima. I Hoku Restaurant & Lounge Bar u talijanskom Falkensteiner Hotelu & Spa Jesolo savršeno spaja japanske okuse s modernom talijanskom kuhinjom. The Monkey bar u Falkensteiner Hotelu Prague u svom urbanom ambijentu i uz zvučnu kulisu DJ-a nudi pomno osmišljenu koktel kartu i zadnje hit trendove u miješanju koktela.

Uz radionice koje se organiziraju svake godine za članove F&B odjela, iskustvo koje se može steći na ovim inspirativnim mjestima neprocjenjivo je i temelj buduće kvalitetne F&B karijere.

”Brojne su mogućnosti za napredovanje, bilo da se odlučimo raditi u Hrvatskoj ili negdje drugdje u grupaciji. Prednosti tako velikog sustava su da omogućavaju zaista dobar razvojni put mladih ambicioznih osoba uz pregršt opcija gdje se mogu steći dodatna znanja i iskustva”, kaže Luka Vranić, Bar Manager u hotelu Club Funimation Borik.

Poslodavac kojem su zaposlenici na prvom mjestu

”Karijeru u F&B-u sam odabrao zato što volim posao kuhara koji je dinamičan, uzbudljiv i kreativan. Sudjelovao sam i na kulinarskim natjecanjima na kojima sam stekao mnoga iskustva i poznanstva, posebice na World Culinary Cup u Luxembourgu 2014. i 2018. te IKA Culinary Olympics u Stuttgartu 2020.”, podijelio je svoje iskustvo

Marko Martinac, chef kuhinje u Falkensteiner Hotelu Adriana.

Kako bi ostvarili partnerski odnos sa zaposlenicima u Falkensteineru sustavno usavršavaju posebne programe koji uključuju cijeli niz pogodnosti, edukacija i motivacijskih metoda.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

“Kvaliteta je, posebno u turizmu, odlučujuća za zadovoljstvo gostiju kao i uspjeh kompanije. A najvažniji faktor kvalitete su naši zaposlenici! Iz tog razloga promoviramo njihovo osposobljavanje i daljnje obrazovanje, kao i njihove karijere od prvog dana uz širok raspon mjera”, poručuju iz Falkensteinera.

Fokus razvoja osoblja je na holističkom konceptu obuke i daljnjem obrazovanju. Osim toga, grupa surađuje s turističkim fakultetima i udruženjima kao što su Jeunes Restaurateurs i Leading Hotels of the World.

“Falkensteinerov Quality & People Development Team prati zaposlenike na njihovim radnim mjestima. Nudimo brojne treninge i prilagođenu obuku za sve operativne odjele i menadžere, organiziramo umrežavanje i motiviramo naše zaposlenike na sudjelovanje na međunarodnim natjecanjima”, dodaju iz Falkensteinera.

Cjelogodišnje zaposlenje, rad u različitim hotelima i zemljama grupacije, pojedinačne i timske dodatne pogodnosti uključujući i zajednička okupljanja i team buildinge te posebno prilagođene cijene smještaja i ostalih usluga u hotelima – cijeli je niz prednosti rada u Falkensteineru, tvrtki kojoj su zadovoljni zaposlenici oduvijek na prvom mjestu.

”Da se mogu vratiti na početak svoje karijere opet bih odabrao isti put i istog poslodavca. Biti dio Falkensteiner tima je zaista čast”, zaključuje Darko Komar.

Poslodavac kojem su zaposlenici na prvom mjestu, sjajni mentori, odličan tim i poticajna, proaktivna atmosfera – dobrodošli u Falkensteiner obitelj!

Popis otvorenih radnih pozicija pronađite OVDJE.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime