SKANDALOZNO Nikola Grmoja (MOST) u Saboru prozvao Martina Baričevića (HDZ) za lažnu diplomu!

0

Na jučerašnjem zasjedanju Hrvatskog sabora bilo vrlo napeto, pogotovo kada su sa svojih mjesta počeli govoriti MOST-ovci Miro Bulj i Nikola Grmoja

Miro Bulj je zamjerio vladajućem HDZ-u podanički odnos naspram Angele Merkel, Deutsche Telekomu.

– Danas ste se opet poklonili Deutsche Telekomu i Angeli Merkel jer ste odbili moj prijedlog da teleoperateri kod postavljanja baznih stanica moraju imati građevinsku dozvolu a sad ćete se pokloniti fašistu Tajaniju umjesto da zaštitite Jadransko more, rekao je Miro Bulj tražeći stanku prije glasovanja o isključivom gospodarskom pojasu za koji se zalaže Most nezavisnih lista, a odbija ga Vlada RH.

Tada je istupio Nikola Grmoja koji je rekao da se od lažnih domoljuba nije drugo ni očekivalo, te da će se premijer Plenković 18. svibnja pokloniti Angeli Merkel umjesto da štite interese Republike Hrvatske.

– Što drugo očekivati od Branka Bačića koji je nosio crne torbe HDZ-u u aferi Fimi Media, što očekivati od Godrana Jandrokovića Njonje nakon što je, kako je pokazao Wikileaks, radio protiv interesa Hrvata u Bosni i Hercegovini naveo je Grmoja. U tom trenutku Jandroković je izgubio živce te pokušavao prekinuti zastupnika ponavljajući: „Čuj, stani govoriti sada, čuj…“.

Međutim, Nikola Grmoja je nastavio govoriti, unatoč tome što mu je stišan mikrofon. Spomenuo je i Josipa Borića koji je bio Kalmetin pomoćnik dok su se bojali tuneli, Branka Bačića koji je nosio crne torbe u aferi FIMI MEDIA zatim novog zastupnika Martina Baričevića koji je, tvrdi Grmoja, zbog lažne diplome dobio otkaz i sada sjedi u Saboru. Kako je to izgledalo jučer u Saboru, možete vidjeti OVDJE.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime