Tuđmanovi Templari dali podršku generalu Željku Sačiću

0

Al’ hrabri junak, ko’ bešćutan da je, na smrtonosnu bol od rane ove, neće da od toga puta odustaje, već ruševine gazi, druge zove (T.Tasso)

Povijest bilježi bezbrojne hrabre junake. Od nenadmašenih samuraja dalekog Japana, preko opjevanih grčkih mitskih bojovnika, do čuvenih Tuđmanovih Templara, sudionika Vojno redarstvenih akcija Hrvatske Vojske i MUP-a. I uvijek je hrabrost pojedinca poticala hrabrost čitavog naroda. Zato je  hrabrost pokretač povijesti svakog naroda. Hrabrost je svojstvo božjih miljenika. Hrabrost nije Božja privilegija, hrabrost je dužnost.

Bile su to riječi Tuđmanovih Templara na imanju – Varaždinske kleti generala Željka Sačića, kojemu su njegove kolege časnici, generali HV-HVO dale podršku za predstojeće Europske Parlamentarne izbore. Jedan od generala ističe: “General  Željko Sačić primjer je Tuđmanova Templara koji kao vitez pokušava pružiti sigurnost svojim kolegama u procesu Detuđmanizacije”. Povijesne  činjenice koje su se dogodile hrvatskim časnicima, dočasnicima, generalima HV-HVO, onim koji su se borili za pravnu- demokratsku Hrvatsku, koji su doživjeli progon, poniženje, od pojedinaca koji i danas predstavljaju vlast. Zabrinjavajuće je za hrvatski narod koji danas demografski odumire, koji se raseljava, blokira, progoni. Zabrinjavajuće je da hrvati danas slušaju – prate afere stožerne stranke HDZ; o  SMS-ovima , o pojedincima iz HDZ-a, koji su za potrebe prljave politike Stjepana Mesića i Ive Sanadera hapsile generale među kojima je i generala Željko Sačić.

Tužna je slika hrvatskog pravosuđa pod palicom HDZ-a, u kojemu i danas ravnaju okružni tužitelji komunističke Jugoslavije, koji štite Velikosrpske zločine i zločince, a procesuiraju časnike -vojnike Hrvatske Vojske. Tuđmanovi generali, stigli su danas u Varaždin i daju podršku kolegi, generalu Željku Sačiću, koji kao jedini general Hrvatske Vojske sudjeluje kao kandidat na izborima za Europski Parlament. Prisjećaju se Tuđmanovi generali izjave Vladimira Šeksa prilikom progona generala i Ante Gotovine, koji je rekao “locirati-uhititi-eksportirati” , danas Hrvati imaju mogućnost birati posinka Vladimira Šeksa na listi HDZ-a, prezimena Ressler, pomlađenu garnituru HDZ-a, sa  drugaricom Dubravkom Šuicom… Hrvatski narod od 23. do 26. svibnja 2019. godine ima mogućnost birati zastupnike za EU Parlament s liste “Hrvatskih Suverenista”.

Svi punoljetni građani imati će priliku odabrati svoje zastupnike u Europskom parlamentu. General Željko Sačić  dobio je povjerenje svojih kolega, Tuđmanovih  generala, časnika, dočasnika, branitelja, većine onih koji su aktivno sudjelovali u stvaranju Hrvatske države. Tuđmanovi Templeri kroz svoj ratni put naučili su da čine žrtve za koje drugi ne znaju. Prisjećanje na Vojno redarstvenu Operaciju Oluja, na koju po anketama stranih media Hrvatska Vojska nije imala šansi, oslobođena su okupirana područja Republike Hrvatske. Tuđmanovi templari, generali, časnici i dočasnici Hrvatske Vojske  na čelu s generalom Markicom Rebićem, admiralom Davorom Domazetom, koji su osmislili i planirali  Operaciju Oluja, kojom je cijeli okupirani teritorij vraćen u hrvatski ustavno pravni poredak, dali su podršku kolegi ,generalu Željku Sačiću. Došlo je vrijeme da Hrvatski narod ukaže povjerenje hrabrim Suverenistima na čelu s generalom Željkom Sačićem, Antom Žonijem Maksanom, zaslužnim-časnicima Hrvatske Vojske kojima je dr. Franjo Tuđman vjerovao i koje je više puta odlikovao. Tuđman je znao da časniku Hrvatske Vojske nije strano žrtvovanje, bez žrtve ničega nema: ni radosti ni tuge, nema sreće niti ljepote.

Požrvovnost “ Hrvatskih Suverenista” na čelu s časnim čovjekom kao što je general Željko Sačić, ujedno je odgovornost  prema budućim naraštajima. A hrabrost i kandidiranje za Europski parlament od strane Željka Sačića spoznaja je njegove odgovornosti prema hrvatskom čovjeku. Hrvati su kroz povijest  ljepotu lako pronalazili. U žitorodnom Srijemu, bogatoj Slavoniji ili blagorodnoj Baranji. U ravnoj Podravini, Moslovini ili Posavini. Uz Kupu, Koranu, Dobru ili Unu. U pitomom Zagorju ili Međimurju. U prostranoj Lici ili Istri. U šumovitome i brdovitome Gorskom kotaru. U vinorodnom Pelješcu ili Žumberku. Na sjenovitom i vilovitom Velebitu. U plavetnilu Jadrana, od Istre do Boke Kotorske. U zelenilu Neretve, Srednje Bosne i Hercegovine. Hrvati, vrijeme je da iziđete na izbore od 23. do 26. svibnja 2019 godine i birate Suvereniste da bi nam Hrvatska i dalje bila lijepa u svakom svome dijelu. Da Hrvat bude zaštićen, a ne proganjan. Hrvat je svoju pravdu kroz povijest ćutio i šutio i uporno čekao  punih devet stotina godina. Nije li vrijeme da Hrvat bira poštena i časna Hrvata kao predstavnika – člana  Europskog parlamenta.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime