Kada bi netko pitao Kapovićeve stručnjake u općinskom poduzeću Vir turizam d. o. o, u kojoj se državi nalazi grad Makarska uz dva ponuđena odgovora, da im bude lakše pod a) u Hrvatskoj i pod b) negdje drugdje, oni bi zaokružili odgovor b!

Naime, u općinskom poduzeću Vir turizam d.o.o. se naveliko hvale nastupom na turističkom sajmu u Slovačkoj “Slovakiatour 2019.“ i tvrde kako su bili jedini iz Hrvatske sa štandom.

Brže bolje su pustili informaciju i medijima koje financijski izdašno potpomaže načelnik Kristijan Kapović pa se u javnosti stječe dojam kako su u poduzeću Vir turizam d.o.o. kao veliki Kapovićevi stručnjaci bili jako domišljati, aktivni jer su se, eto, jedini sjetili otići na sajam u Bratislavu.

Stručnjacima s Vira promaknulo je da je par metara dalje svoj štand imala i turistička delegacija Makarske i čitavog Makarskog primorja. To je za portal Megamedia potvrdila i direktorica Turističke zajednice grada Makarske, Hloverka Novak Srzić.

Zašto su stručnjaci Srđan Liverić, Mate Čulina i ostali pustili u javnost lažnu vijest nitko živ ne može dokučiti. Neki će reći da u općini Vir ionako lažu narod već godinama, pa da im je to u krvi. Da lažu.

A neki bi mogli protumačiti ovakve laži utjecajem koje kapljice više ili nečeg drugog jer u istom tekstu kojeg objavljuje Virski list jasno stoji da su se družili sa  predstavnicima TZ-a iz Makarske, Tučepa i Gradca?! Još bolje, čak su se i fotografirali s njima! I onda tvrde da su jedini imali štand?!

1 KOMENTAR

  1. Kakav naslov kakav tekst zasto niste stavili sliku standa Makarske da se uvijerimo ako već blatite ljude krajnje neodgovorno i neprofesionalno.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime