Školski odbor Osnovne škole oca Petra Perice u Makarskoj objavio je natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja/ice te ustanove

Ravnatelj/ica školske ustanove mora ispunjavati nužne sljedeće uvjete:

1) završen studij odgovarajuće vrste za rad na radnom mjestu učitelja, nastavnika ili stručnog suradnika u školskoj ustanovi u kojoj se imenuje za ravnatelja, a koji može biti:

a) sveučilišni diplomski studij ili

b) integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili

c) specijalistički diplomski stručni studij;

d) položen stručni ispit za učitelja, nastavnika ili stručnog suradnika, osim u slučaju iz članka 157. stavaka 1. i 2. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi

2) uvjete propisane člankom 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi

3) najmanje osam godina radnog iskustva u školskim ili drugim ustanovama u sustavu obrazovanja ili u tijelima državne uprave nadležnim za obrazovanje, od kojih najmanje pet godina na odgojno-obrazovnim poslovima u školskim ustanovama (st. 1.). Više detalja o natječaju možete pogledati OVDJE.

7 KOMENTARI

  1. Bude li i dalje ravnateljica kao i do sada djeci se ne pise dobro.Vrijeme je da se ovo sranje zaustavi.Budite pametni i izaberite osobu koja ce se brinut o djeci bez obzira tko je sto i koliko tko ima debeo novcanik. Necemo da nase pare od marenda kockaju kceri doticnih osoba,a muzevi piju a zetovi izvlace iz zatvora.A ona glumi dobru majku 24h na dan,ravnateljicu skole i direktorice ….

  2. Jadni li smo mi ostane li ista ravnateljica koja podrzava zlostavljanje u skoli i koja nagovara na djecu nastavnike ciji roditelji se barem malo pobune ,jadna li mu majka,a svoju obitelj ne vidi sta radi ,i to je jos podrzavaju u gradu makarskoj i cijene kao poznatu i vaznu licnost i obitelj…..uzas…..

  3. Pa i vrijeme je vise da se ljudi osvjeste,ovakva osoba da je na ravnateljskom mjestu cijelo vrijeme i kao brine o nasoj djeci i njihovoj buducnosti,malo sutra vec djeca ciji roditelji su voljni dat nekoliko stotina ili tisucica € kod ravnateljice i pojedinih nastavnika ( čast iznimkama) ce biti Bogovi.Znam iz osobnog iskustva.Tako da prijatelji dragi smjenimo ali ce doci opet uhapsi pa vladaj i djecu teroriziraj….

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime