Kako to obično biva kada je u pitanju Vedran Uranija, sindikalist sklon druženju s pripadnicima kriminalnog miljea u Zadru, doživio je novi neuspjeh

Njegov zahtjev za povećanjem plaća djelatnicima Liburnije od deset posto nije naišao na razumijevanje ni kod direktora poduzeća Edvina Šimunova, a ni kod gradonačelnika Branka Dukića. Kao što smo i najavili, Vedran Uranija bi dizao plaće,  a ne pita ima li novaca. Tvrdio je donedavno da se nekakvim preraspodjelama može doći do viška novaca, a riječ je o čak 2,7 milijuna kuna godišnje.

Pitali smo onda, a pitamo i sada. Ako u Liburniji ima viška novaca i to 2,7 milijuna kuna, kakav je onda to Edvin Šimunov direktor, a  da to nije znao? Kakav je to Nadzorni odbor koji pojma nema da Liburnija ima višak od 2,7 milijuna kuna, a svake godine pitaju Grad Zadar da im donira milijunske iznose kako bi poduzeće opstalo? Kakav je to gradonačelnik Branko Dukić koji odobrava sufinanciranje Liburnije iz džepova građana, ako poduzeće, kako tvrdi Uranija, ima višak novaca?

Očekivano, Vedran Uranija dobio je pažnju tiskanog medija u Zadru (drugi ga više ne prate jer im nije zanimljiv, op.a.), dao je tračak nade naivnim radnicima, a onda najavio prosvjede kada su ga Edvin Šimunov i Branko Dukić odbili.

Predrag Dušević

Sutra će Vedran Uranija na zadarskom Autobusnom kolodvoru braniti svoje stavove, prosvjedovati protiv odluke o odbijanju povećanja plaća. Zanimljivo će biti gledati kako će protiv svojih nalogodavaca prosvjedovati sindikalist iz same Liburnije, poznati uhljeb, ulični performer i lažni utemeljitelj HDZ-a Predrag Dušević. Svakako, još jedan cirkus u režiji Vedrana Uranije kojem je zaprijetiti prosvjedima i međunarodnim sudovima jednostavnije od npr. bojanja kose u vinsko crvenu i pudranja lica.(NASTAVLJA SE… SUTRA!)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime