Jučerašnje nevrijeme koje je zahvatilo i Makarsku rivijeru, ostavilo je određene posljedice u nekim dijelovima Makarske

Tko je bilo i u prostoru restorana pizzerie “Timun” u samom centru koji se u kratko vrijeme pretvorio u svojevrsnu tuš kabinu. Kako je to izgledalo, možete vidjeti i u videu kojeg su vlasnici Timuna objavili na službenim Facebook stranicama.

Što se točno dogodilo jučer, objasnila je za portal Megamedia, Hermina Badovinac iz restorana “Timun”. – Ovo nije prvi put da nam kiša uništava posao. U proteklih nekoliko godina smo u više navrata od gradonačelnika i gradskih vlasti tražili da saniraju prostor koji je u njihovom vlasništvu. Nudili smo i da sami to učinimo, a da nam Grad Makarska kao vlasnik prostora prizna trošak ulaganja kroz umanjenu najamninu. Nažalost, nisu pokazali sluha, priča nam Hermina Badovinac.

Vlasnici restorana “Timun” redovito plaćaju pričuvu Stambenom gospodarstvu Makarska, no nisu zadovoljni njihovim odnosom. Prema riječima Hermine Badovinac, više puta su informirali Stambeno gospodarstvo o problemu dotrajale nadstrešnice restorana kao i samog objekta, no do danas nije uložena kuna u prostor. – Mi bismo sami sanirali poslovni prostor, no ne možemo naći zajednički jezik sa vlasnikom, odnosno Gradom Makarskom kao ni sa Stambenim gospodarstvom. Zbog pandemije Covida 19, sezona je kasno počela i pitanje je dokad će trajati i cijenili bismo kada bi gradske vlasti pokazale malo više sluha za ovakve probleme, zaključuje Hermina Badovinac.

Kontaktirali smo Grad Makarsku putem povjerenice za informiranje, Ivane Pleić, no do objave članka nam nije dala informacije koje smo tražili. Također smo tražili neke odgovore i od Ivana Kotarca, direktora Stambenog gospodarstva, no do objave članka nije odgovorio na naše upite. (NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime