Ne stišavaju se negodovanja oko saborskog zastupnika Pere Ćorića, ujedno tajnika HSP AS.

Nakon naših napisa o tome kako postoji osnovana sumnja u vjerodostojnost njegove diplome, a što nam je potvrdio službeno i glasnogovornik HSP AS Hrvoje Niče tvrdeći kako je Ćorićevo zanimanje „ekonomist“ greškom  upisano, dobili smo prijetnju tužbom. U cilju objektivnog i istinitog izvještavanja javnosti, objavili smo još jedan članak u kojem dovodimo u sumnju potvrdu o nekažnjavanju koju je Pero Ćorić morao dostaviti nadležnim službama Hrvatskog sabora. I prvi i drugi članak prenio je jedan nacionalni portal, no Ćorićevi odvjetnici uspjeli su ih zastrašiti tužbama te su oba članka u roku od par sati uklonjena!

Dokument Općinskog suda u Požegi iz kojeg proizlazi da je Pero Ćorić pravomoćno osuđen za kazneno djelo
Dokument Općinskog suda u Požegi iz kojeg proizlazi da je Pero Ćorić pravomoćno osuđen za kazneno djelo

Portal Megamedia ide dalje i u današnjem nastavku objavljujemo dokument koji dokazuje da smo čitavo vrijeme bili u pravu i da nam sigurno nije cilj progoniti Peru Ćorića i njemu slične već upozoriti javnost i nadležne institucije da preispitaju smije li netko s kaznenom evidencijom uopće sjediti u Saboru i odlučivati o sudbini hrvatskog naroda. Pero Ćorić pravomoćno je osuđen na Općinskom sudu u Požegi u predmetu broj K 52/09, a navodno je riječ o krivotvorenju službene dokumentacije.

Vlatka Vukelić ćžalila se da ju pero Ćorić uznemirava neprimjerenim SMS porukama
Vlatka Vukelić žalila se da ju Pero Ćorić uznemirava neprimjerenim SMS porukama

Isto tako, do naše redakcije su došle informacije o neumjesnim porukama kojima je saborski zastupnik Pero Ćorić navodno opsjedao svoju stranačku kolegicu, atraktivnu Vlatku Vukelić koja je svojedobno bila i Playboyeva zečica.

Prijepiska Alena Vukelića s jednim članom HSP AS
Prijepiska Alena Vukelića s jednim članom HSP AS

U posjedu smo prijepiske Alena Vukeića, supruge Vlatke Vukelić iz čega je evidentno da je bilo nekakvog uznemiravanja. Nije nam poznato jesu li Alen Vukeić ili njegova supruga Vlatka prijavili Peru Ćorića. Pero Ćorić je vrijeđao europarlamentarku Ružu Tomašić  o čemu smo također izvještavali. Sve to ukazuje na osobu sumnjiva morala čiji bi saborski mandat trebalo čim prije preispitati, eventualno mu ukinuti imunitet i provesti temeljitu istragu sve u cilju kako bi osobama koje su se ogriješile o zakon udaljile iz jedne tako časne instiutucije kao što je Hrvatski sabor.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime