Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije od ukupno 538 obrađenih testova danas je 75 novooboljelih osoba pozitivno na covid-infekciju i to iz Splita 26, Podstrane 2, Sinja 6, Dugog Rata 4, Makarske 12, Kaštela 4, Starog Grada 1, Hvara 2, Solina 2, Vrlike 4, Šestanovca 1, Tučepi 3, Otoka 2, Imotskog 5 i Marine 1 osoba

Od 75 novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije 10 osoba su kontakti prethodno oboljelih osoba dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju.

Ukupno 1193 osobe nalaze se u samoizolaciji. Na bolničkom liječenju nalazi se 15 covid pozitivnih osoba u KBC-u Split dok se dvije osobe nalaze na respiratoru. Dvije osobe se nalaze u karanteni, od toga jedan hrvatski državljanin i jedan strani državljanin.

3 KOMENTARI

  1. Šta sad da rade konobari koji su zaraženi ( potvrđeno ), a dobili su direktivu od gazde Dade da kažu kako nisu radili zadnjih sedam dana, a on ih rotira po svojim objektima kako mu paše!?!
    K tome još, većina djelatnika nije iz Makarske i spava u zajedničkim sobama!?!

  2. Svako misto ima po nekoliko takvih ugostitelja koji kriju zarazu i na žalost neće biti nikakve sankcije prema njima. Većina ih pokušava zataškat stvar i šta smo dobili na kraju? Umisto da zakucamo u finalu, da u zadnja dva – tri tjedna poberemo vrhnje, sad zatvaraju cilu regiju!
    Bravo Kuzmanići i ostala bagra!
    Hvala

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime