Da li vam je dosta laži? Da li vam je dosta njihovih kršenja zakona, njihovih uništavanja i igranja sa ljudskim životima? Njihovog pljačkanja? Ako jest.. u ponedjeljak možete biti na pravome mjestu!

Ne tako davno naš premijer Andrija Plenković izjavio je da neće dozvoliti nikakve šumove u eteru, te da je jako puno zagađivanja medijskog prostora. Potpuno se slažemo sa njime, jer ne dozvoljava da u medije dođe ikakvo drugo mišljenje osim onoga za koje on smatra i kaže da je ispravno. Već godinu i pol dana mediji nam po njihovim naredbama zagađuju medijski prostor lažima, obmanama, zastrašivanjem, te sad je to već očito podacima kojima se nastoji manipulirati javnost! Pa stoga kako mediji već dulje vrijeme i ne rade kako bi obavještavali narod istinom, mi dolazimo Vladi direktno pred vrata! Pred njihovo radno mjesto koje nas košta nekoliko milijuna kuna svaki mjesec, a oni to povjerenje nikako ne opravdavaju! Dolazimo im reći da nam je DOSTA njihovih laži, njihovih afera koje prolaze mimo svakog zakona, njihove samovolje u odlučivanju svih pravnih aspekata u izboru sudaca i inih, i za koje je očito da isti zakon ne vrijedi! Kakvu atmosferu u Hrvatskoj su nam stvorili, takvu će od ponedjeljka imati na svome radnome mjestu! Da mi im dolazimo smetati, dolazimo po odgovore koje ovaj put očekujemo od samog vrha naše države!

“Dragi” naši vladajući, u ponedjeljak vam dolazi ljut i razočaran “poslodavac ” pred vaša vrata! I slušat će te nas! Nas koji smo vam dali posao od povjerenja, a vi ste ga potpuno izigrali! Zato vam slijedi OTKAZ!!

Ponedjeljak 13.09. u 10h. Markov trg!

Prosvjed je uredno prijavljen, te vam dragi narode omogućujemo da se čuje i vaš glas! U ponedjeljak oni će slušati vas, hoće neće! Iskoristite tu priliku i recite im po što smo došli! Po ono što smo krvlju stekli! Po slobodu, po vladavinu prava, po pravo na vlastiti izbor , a ne onaj silom nametnuti!!! Pozivamo vas da pred njima budete dostojanstveni, ali glasni i direktni! Nama nije cilj da rušimo i palimo, jer da smo to htjeli mogli smo to davno učiniti, nego da pravno završimo sa njima, da nam bude bolje sutra! Također nikakve političke stranke nisu ovo organizirale već narod glavom i bradom! Ljut, iznevjeren i gladan narod! Budimo glasni da probijemo taj šum u eteru, budimo direktni u svojem traženju baš kao što su i oni direktni u ukidanju naših prava i sloboda!

Vidimo se!! 13.09.2021. u 10h na Markovom trgu!

Žana Beber, aktivistica za ljudska prava

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime