Stipe Doljanin ostat će upamćen po incidentu iz listopada 2008. godine kada je naganjao gledatelja nakon utakmice NK Hrvace sa NK Zmaj iz Makarske. Evo što je tada pisalo o incidentu u dnevniku 24 sata: “Utakmicu je obilježilo divljanje predsjednika kluba Hrvace Stipe Doljanina. Tijekom utakmice vrijeđao je suca i nekoliko puta utrčavao u teren. Na provokaciju jednog gledatelja ušao je u teren i krenuo trčati za njim, prešao ogradu i lovio ga oko igrališta…”

Tko doista upravlja općinom Hrvace? Dinko Bošnjak koji je načelnik još 1993. godine ili, siva eminencija, Stipe Doljanin za kojeg Hrvatačani tvrde da vlada iz sjene.

Tragom tih informacija, krenuli smo istraživati kako se vodila općina Hrvace proteklih 24 godine, a u razgovoru sa dvoje zaposlenika te općine došli smo do zanimljivih otkrića. Mnogi tvrde da je Dinko Bošnjak tek marioneta, a da upravo sudbinu Hrvatačana još od 1993. godine kroji Stipe Doljanin koji slovi i kao politički otac Jakova Titlića, aktualnog donačelnika i nogometnog sudca.  Njih trojica su zapravo i najodgovorniji što Hrvatačanima prijeti izgradnja plinske elektrane na Peruči protiv koje su gotovo svi mještani osim onih koji imaju nekakve financijske koristi od toga. Portal Megamedia u posjedu je informacija tko će se sve okoristiti eventualnom izgradnjom takve elektrane, no o tome u nekom od nastavaka skandalozne priče o vođenju općine Hrvace koja se nerijetko vodila iz raznih krčmi na bakanalijama koje su platili osiromašeni mještani putem poreznih davanja.
Istražujući vodstvo općine Hrvace, došli smo i do otkrića kako su u općini stažirali Ante Doljanin, predsjednik mladeži HDZ-a te Anamarija Doljanin, predsjednica temeljnog ogranka te stranke i kćer Stipe Doljanina. Prema riječima mještana, Ante Doljanin je više stažirao u lokalnim kafićima nego u općini, a nerijetko je bančio upravo s načelnikom Bošnjakom i njegovim zamjenikom Titlićem. Ništa vrijednija navodno nije bila ni Anamarija Doljanin. Svakako valja spomenuti i Milu Dadića, zvanog Nipper, županijskog vijećnika koji je, po priči mještana, desna ruka Stipe Doljanina.
Mještani Hrvaca prepričavaju nam i jednu epizodu iz restorana Perlica u Klisu kada su na večeri bili nazočni  Dinko Bošnjak, Jakov Titlić, Paško Viđak, Alojzije Šupraha, Stipe Doljanin i mnogi drugi te da su se u jednom trenutku počeli gađati pečenim odrescima i batacima. Komada mesa bilo je svugdje: po licima, kosi, odjeći, podu, zidovima… Naravno, sve je išlo na račun općine Hrvace koja u jednom mandatu za janjetinu i čašćenja izdvaja nevjerojatnih milijun kuna!

1 KOMENTAR

 1. Hitno Andrej Plenkovic treba raspustit HDZ Hrvace, a odgovornost snosi i Ante Sanader. Štiteći Šuprahu , Bošnjaka i Doljanina.
  Sve ih stegovno gonit.

 2. dobro ti li dimi trojici kraljeva iz Hrvaca. Zeljko poslozi ih ko cunjeve..
  Pozvani ce bit od USKOKA.
  Andrija Jarak stize u Hrvace s nedilje.

 3. Nas Dinja troši i daje novaca svojim ljudima i bratu Jagi
  koji je registrira tri različite firme pa bere sušu a sto je sa nama i mi tribamo suše za prizivit.Dinja moj meni se čini da je brzo došao tvoj kraj.

 4. Postovana redakcijo Mega Medije, kao jedan od utemeljitelja HDZ, ne mogu ovo vise gledati, te sam poslao u sredisnjicu HDZ pismo koje cu vama takodjer poslati te ga objavite.
  Nije ovo HDZ za kojeg smo se borili.
  Bosnjak, Doljanin, Titlic i slicni su stvorili Marunicu i sad Zeljku jer to su sokolovi iz nasega jata. Ali zbog pohlepe i muljanja 27 godina od druga Bosnjaka, morao sam reagirat.
  Predsjednice Plenkovicu na Vama je red
  Do objave pisma.
  Bog i Hrvati

 5. Svi za Domazeta. Čovk dolazi iz drugarskog sela Satrić iz komunističkog prezimena Domazet koji su svi bili revni partijski drugovi. Njegova majka dolazi iz kuće Alebića koja još dan danas časti druga Tita i partiju. SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU

 6. Druže i ja sam to čuo. Neka naših drugova uvek u vlasti. Ima da rušimo ovaj sistem i da intališemi naš kadar. Satrić je oduvek disao za naše svete komunističke ciljeve. Zato Domazet i njegovo porijeklo su nam dobrodošli. ŽIVEO DRUG DOMAZET

 7. Kolko mi je poznato Domazet je tijo bit gradonačelnik Sinja pa se prošle godine prijavijo kod redikula Milenka na boravište pa kad ga je Bilanđić odjeba i vidijo da neće proć vratiju u Satrić kako bi bio načelnik i sad napada jadnog Dinju koji je obolio od takvih budaletina. IMAŠ LI DUŠU DOMAZET ŽELJKO? NEĆEŠ PROĆ DOBRO. PROKLET ĆEŠ BIT ZBOG LAŽI I KLEVETA. I TI I KOMPANJONI

 8. Nabijem te na k skojevče. Alebići će biti za našeg lipog načelnika a ne za ovog drugog. Ja ga ne znan i ne želin o njemu pričat unda. A tebe ću naći smrade

 9. zaszo napadi na Domazeta .Momak je sve čisto i pošteno u životu zaradijo i sa ovom pričama nema veze.
  Dinja Jale Proljc I duljanin su uništili i osiromašili općinu te bi plinskom elek.sve nas dokrajčili .Svi znamo istinu o ovim titovcima.

 10. Dinja Kane Poparic,Prolic doktor ,Titlic i Duljanin su braća sa ljudima poput Milanovica,Grčića ,Kotromana,Josipovica i časte se na račun naših novaca i to cilo selo zna a Domazet Zeljko je tudjmanovac i prijatelj Karamarka.

 11. Jedni znam da loše živimo a tko je zato kriv?
  Jale lipo živi od općine i potroši silne pare na gorivo a u nogometu zna namistiti i koju utakmicu.Kurva se i sramota sto je nakon 10 godina ostavijo lipu curu.Dinja priča da cure iz Curkovica imaju dobru guzu i nije mu zao .

 12. Selo nam izumire i dica odlaze a tko je tomu kriv.
  Mali Domazet kao svijetli primjer se vratijo i želi nešto dobro učiniti a vi lažima po njemu.Caca mu je poštenjačina i veseljak bijo isto kao Zeljko.Trosi svoj pošteno zarađeni novac a vi koji ste naučili na grbači naroda i politike i laži živiti je zaista dosta .Ako ste pametni idite vani pa zaradite ili ukradite ako možete pa ćemo viditi kako ćete završiti .Domazetu kulturno ih smjeni i od danas imaš glas moje obitelji.

 13. Dinja ima partizansku knjižicu a u ratu nije bijo.
  Duljanin je čujem ukra kalež u crkvi pa ga i u crkvi nikada nema a Titlic je u kaljuži kaže fra Stanko.Prolic se skriva i misli da ce liso proći a dom zdravlja.
  Priča se da svi imaju ljubavnice i da troše novac općinski na njih.

 14. Mrki je za njih gospodin i Čovik voli nas kraj i boje se oni njega i tako to triba.
  Konačno pravi Čovik ali Mrki čuvaj se spremni su oni na svašta ,guza i lova je u pitanju a onda nema ni matere ni cace ni Boga.

 15. Molijo bi naše rukovodstvo da napusti položaje i da pripuste Domazetu da pokaze šta zna a siguran sam da plinska elektrana neće doći.

 16. Hahahah sad cu s gustom glasat za dinju kad su se UDBASI vako urotili. Meni da taj domazet bude nacelnik hahaha pa stani malo klaune otkud ti pravo da blatis ljude po portalima i jos uz to fratra spominjes moze vas bit sram s cim se bavite bit ce mi gust gledat vas tudan pognute glave kad produ izbori moc cete dinji samo cestitat.

 17. Ova naša općina počiva na korupciji,kriminalu peru novce Duljanin igralište,dinja i jago,a Mladen Jerkan kolko taj ima milijuna radnike neće da plaća otkaze daje svojim radnicima koji su radili kod njega 30 godina,pet stanova ima u Zagrebu,kuće,vikendice,brodove,aute nove.Jadni Dado dođe tražit malo pomoći za ulje,brašno,malo soli da kupi oni se rugaju,smiju.

 18. Bože moj šta su radili, di im je taj Bandić iz Sinja,šta mu je dinja maloga zaposlio u županijski cesta, kojemu je dinja namišta poslove po općini,živi u sinju bandići,jukići a glasaju u općini hrvace

 19. Koji su to lopovi,kažu da je industrijsku zonu vukove stine prodali parcele između sebe 1 kn/m, strahote,poduzetniku nije dao radit starački dom na perući prije 5 god,koji bi zaposlio oko 40 ljudi,sad mi je jasno zašto zbog elektrane plinske.

 20. Domazetu Zeljko imaas li ista na sebi? Na koga se vode tvoje nekretnine i pokretnine ajde uslikaj mi knjizicu vozila di pise da si ti vlasnik i ja cu povuc sve ovo i ispricat se?

 21. E moji dečki dinja bacio lopticu vi je valjate, a on sprema novac u ambare i od plinare podkupljuje kadar pod hitno triba djelovat, svi stopirat dinju i družinu za vid budući generacija a vi šta vas je dinja podkupio sa sitnim donacijama pogledajte svoju djecu jeli vridno toga. Zato istaknimo čovjeka koji iz inostranstva nije došao radi korupcije nego zato što je u njemu usađena ljubav prema domovini i svom zavičaju, naprijed Domazet imaš potporu moje šestero člane obitelji.

 22. Radna zona praši svaki dan i od buke se nemoze spavati.Baca se razno smeće,zemljište se poklanja podobnima kao Colinom zetu i rodjaku N.Vidosevica da nam guske patke i svinje uvale u selo.milijoni u zoni nogometnom igralištu,Jerkan će platiti cijenu dinjinog lopovluka!!!!Stipe će izgubiti nogometni klub i nema vise kocke..!!!Ha

 23. Svi Vi koji Domazeta blatite ste jadni i bijedni i nikad nećete biti kao on. Vi ste zavidni i ljubomroni jadnici koji ste kupljeni za kamion žala i zid oko kuće. Gospon Domazet je morao u tuđi svijet da zaradi za koricu kruha jer ode nije mogao doći do izražaja zbog takvih koji ga danas blatite. On i njegova braća su vrlo poduzetni ljudi kojim niko nije pomogao, samo od svojih deset prsta na čelu sa bratom Željkom kojih ih je sve pomogao i uzdigao. A, Vi jadnici kojih dinja pomaže 25 godina sad bi tili još mukte da živite, ali Gospodo došao je kraj Domazet visokoobrazovani čovjek sa tri strana jezika i završenom teologijom stupa na scenu. A, vi pljačkaši danas koji vodite općinu odstupite mirno jer će se u buduće veća prašina dizati. U 24 godine općini je nanešena velika šteta tj narodu općine Hrvace koji u svojim teškim danima rata dizao kredita da obnovi kuće,a imali su sve besplatno od Švicarske i Njemačke vlade… Ljudima u tuzi i izgorena ognjišta, njima ste naplaćivali, a sve su imali besplatno.. npr. asfalt,obnova… Sve će vam se vratiti i duplo naplatit. Bog je dugovječan.

 24. Samo mirno spavaj Dinja naš. Znamo mi tko si ti i što si sve napravio za općinu. A ove budale nek se grizu i nek se bave ovim glibom od članaka. Samo hrabro vodi nas dalje. Vole te tvoji Hrvačani

 25. Jesu li ti ovi šporki tekstovi program Domazetu?Jel to sve što imaš za ponudit? Pa dobit ćeš onda glasove budala koji ne vide kako je uređena općina, kako u svoj Satrić dolaziš po asvaltu i javnoj rasvjeti a prije si iša po makadamu u čizmama. Ili će za tebe glasat oni koji su ljubomorni i zavidni na Dinkove uspjehe. POZNATI HRVATSKI JAL

 26. Naćelnik i njegovi stari mladi skojevcima došlo je vrime,Smjene .Jedino je TiTo i njegovi Skojevci trajali toliko dugo koliko i Vlast u OPĆINI HRVACE.Zato Braćo dajmo svoj glas Go .Domazetu Vjerniku Katoliku da uz Boziju volju i naroda preuzme vlast ,za dobrobit nas i naše ,dice a i njih.Bog i Hrvati.

 27. Tonci Pastar,Kane Poparic,Dinko Bosnjak,Jakov Titlic,Doktor Prolic,Stipe Duljanin,Kotromanovic,Milanovic,Grcic,Josipovic,Cermak,brat Jago koji ima koncesiju na Peruckom jezeru i dobiva 2,5 milijuna godišnje od općine investitora.
  Ovi ljudi ili interesna skupina HDZ i SDP godinama u Hrvacama beru pare i vrime je raskrinkati ovu političku mafiju a to moramo pomoći Željku Domazeti i pozivam sve HDZ -E Hrvaca da smijenu kompletno vodstvo HDZ,ovo je katastrofa i imali li snage suočiti se sa ovim ljudskim prevarantima i oni bi sa crnim đavlom jeli samo da im guzice budu pune.
  Gdje ste HDZ -ci!!!!!!!!!

 28. Nakon ovolikog jala protiv plinske elektrane,peticije,prozivanja on i dalje želi plinsku elektranu………I uvjereni smo ako dobije izbore da ce se on zauzimat da se ipak ona gradi.

 29. Fra Neven je hrvatina i covcina a i veliki Svecenik .Nije prodajna roba kao drugi .Fra Neven voli svoju župu i rezultati su vidljivi a to sto ga ekipa HDZ -Dinja,Titlic,Prolic,Duljanin nisu mogli kupiti je njihov problem.Dinja nije zog napravijo već župljani su to platili .Sto je to Dinja iz svog djepa platijo NISTA.
  Ostavite se Fra Nevena i gledajte sebe i svoje ludosti sto radite.Neven nije kao drugi Franjevci,ima svoj stav i nije na prodaju i to je vama problem a Domazet mu je prijatelj i vjerujem da fra Neven zna izabrati prijatelje.
  Fra Neven kao župnik ima pravo na svoj stav i mišljenje i koga ce on podržati je njegova stvar .Boze čuvaj nas i našeg fra Nevenan!

  • Puno toga je OPCINA HRVACE dala zupama Hrvace,Potravlje i Bitelic. Za sve radove oko Crkava,Groblja i u Crkvi.
   Nasa Crkva u Hrvacama i njena okolina je se naljbolje uredila za vrime zupnikovanja pok.Fra Frane Bilokapica. Koji je skuplja pita i molio zadnju kunu i sve uredio. Bio je dusa od Covika za sve zupljane otvoren u svako doba.

 30. Fra Nevena nije moga potkupit Dinja,sa svojim lažima,FRA Neven ga je odma pročita ko pjesmicu. Tako ga je iša potkupit Doljanin Stipe ali mu je bilo isto,kako i neće kad Fra Neven zna prije nego što je doša do njega sa kim ima posla.

 31. Da su svi ka Domazet mi bi bili bogatiji od švicarske.Vidit ćete ako dobije DOMAZET kako se radi,izgrađiva općina,sve ćemo znat,a ovi lopovi samo sebi i svojima,pljačkaj,kradinosi. Kolko su na račun općine kupovali u Jaze.

 32. Evo 20 i nesto godina imamo nasega covika, i sta je sve napravio vidimo svaki dan, a sta je napraviio da ne znamo to smo procitali na portalu i u komentarima. Ovi Satricanin ne moze bit gori od Dinje. Samo da ima radnu naviku iz Austrije bit ce nam bolje. A cuja sam da ce se odrec honorara i gratis sluzit.
  Ja znan da Dinja & co nemaju moj glas. Jer Domazet je clan HDZa a i moja je obitelj.
  Pozdrav od clana Mladezi HDZa

 33. Dinjina udbaška ekipa igraju nogomet u dvorani i nedaju nikome drugome igrati i poslije toga jedu na račun općine kod Venecije i to naravno sve na račun radnog naroda .Svake sride cijelu godinu pa izračunajte koliko to košta .Gdje to ima i Pero Kekezu koliko to košta ?Prevaranti!

 34. Ne brisi komentare zeljko domaze koji ti nisu podobni,znamo sta si i ko si.,fra nevene potpisivat ce se uskoro peticija za tvoj odlazak,u mojim Hrvacama neces sirit mrznju i djelit narod!

 35. Željko Domazet mrki je doveo Andjelka Bilandjica do cilja pa ga Bilandjic izda i prevarijo jer se to nije sviđalo lijevima.Mrki je bijo uvik korektan i plaćao je uvik i znam još da im je kupijo stolice da bi Andjelko i družina na čemu imala siditi.
  Nagrada je bila zbogom i nedolazi vise .Mrki je pravi Čovik i veliki HDZ .Maci mu nije ni do kolona a i maci je izda sve svoje prijatelje koji su ga doveli do predsjednika stranke.Neka se istina zna!

 36. Na mjestu na kojem Dinko Bošnjak PLANIRA RADITI PLINSKU ELEKTRANU, HRVATSKI VESLAČKI SAVEZ JE ŽELIO GRADITI HOTEL SA SVIM SADRŽAJIMA ALI VIDIMO ZAŠTO TO NIJE ŽELIO NAŠ NAČELNIK.

 37. Sram vas bilo šta gadite FR NEVENA ON VAM JE JEDINA SVJETLA TOĆKA U HRVACAMA.On čovjek ima svoj stav koga podrzat ,jer njega ne mogu kupit za šaku Dukata. A Domazetu sam ćujo sve što ima da je sam uspio svojim radom a ne pomoći roditelja prijatelja.Mislim da je on primjer kako triba radit i uspit u zivotu ,pogotovo u Dijaspori.BOZIJ BLAGOSLOV.

 38. Dinko,teško je razumjeti tvoju glavu i onako pisati o fra Nevenu a o fra Frani pjesmaZnam zašto o fra Frani,jer te je hvalio i slavijo i čak je tvoju i svoju glavu stavijo na Crkvena vrata i tko je to platijo isto kao u Potravlju ti i Cezar Dotur.
  Dinko,godinama si kupovao
  slavu kod fratara koji su se prodali ali fra Neven nije na prodaju jer ima principe domoljublja i čovjekoljublja.
  Fra Nevene mi župljani smo u svako vrime sa tobom i hrabro naprijed a ti Dinko idi u mirovinu i troši sporke novce sto si na račun sirotinje zaradijo.Obrati se,još nije kasno!

  • Dinko je sve steka na posten nacin,i pomoga je puno sirotinje,koju domazet i fra neven nikad nebi pomogli. Dinko je svjetlo nase opcine. A fra neven je unio u selo tamu, posvada se sa svim ljudima koji nisu njegovi istomisljenici,drzi se toliko visoko a u stvaro je jako malen,ni u njegovom rodnom Otoku niko nema lijepu rijec o njemu,kao ni u Franjevackom samostanu u Sinju..Nek se on dici sa Vjeron i domoljubljen,a sve dok se svada s ljudima,napada,proziva, VOZI AUTO OD 200 000KN! On je nikakav svecenik,Propovijedao je svaku politicku tenziju iz Hrvatske i sire. Sram ga bilo,on ne zna sta je Sveta misa. Veliki broj Hrvacana ce bit jako sretan kad on ode,jer mnogi ne idu u nasu Crkvu bas zbog njegove politicke propagande. A Domazet neka dokaze gdje je i kada zaradio svoje novce, 5 autra vrijednosti oko 2mil kuna,niko te nigdje nije treba pa si nama ode dosa solit pamet,isa si u svecenike pa kad su te skolovali skinuo si se i odma pronasao zenu koja ti je sve stekla u zivotu.Protjeran si iz Austrije ko zna zbog cega..

   • Za dom spreman.
    Ti si jedna obicna budala musko smece đubre i provokator.Dinja je jedan obični prevarant i mutikasa sta je on napravio,napravio je nista a bogme nije ni to.Kako te nije sram spominjati fratra,pa on je jedina svjetla tocka u ovom selu sta ti govoris da je on unio tamu u selu unio si je ti ko jesi da jesi.Sta tebe boli briga sta fratar vozi auto vozit ce jos skuplji i bolji klosaru jedan napaceni ti si umobolestan spominjes fratra on svoje odrzi al ce tebe slusati da nevoza auto ti bi najradije da vozi fiću da se dobro smijete.
    Odstupite sve sotone od fratra i nece njega nitko istravati iz sela tebi smeta sta govori istinu peno jedna seoska.

    • On ne govori istinu,on se samo bori javno za svog brata zeljku. On siri mrznju u mom selu,Crkvi,domovini za koji sam mladost svoju izgubio. goni se ti i tvoj domazet u sugavu austriju odakle je i dosa,neka i dalje uziva u parama koje je pokra. A fra Neven,sram me rec fra. on je cisti politicar,ne svjestan svog baljezganja,neka mi ne spominje Hrvatsku i ratnike,to me ljuti jako,jer ih on ni domazet ni dinja,ni jale,ni prolic nisu dostojni spominjat..Nek se polako pakira za novu zupu! SPAVAS LI MIRNO NEVENE PAVLINUSICU?????????

   • Dragi načelniče!
    Ovo su riječi za duboki sram! Tko ste Vi, i tko Vama daje pravo ovako pisat o crkvi svećenicima franjevcima i ljudima koji Vam očito remete Vaš KRIMINAL I KRIMINALNO DRUŠTVO! Smeta Vam otpor koj se nakon Vaše 24-godišnje vladavine tuge i mraka pojavio i malo ovaj predobri i ustrašeni puk osvijestio i probudio iz dubokog sna! Sakrivati se iza ” ZA DOM SPEMNI ” prvo je uvreda ovom pre ponosnom hrvatskom pozdravu a drugo pišite sa imenom i prezimenom a ne kao kukavica iza lažnog profila!!!!!!
    Šta se tiče G. Domazeta:
    1) niste mu ni do glježnja
    2) pisati laži o njemu i njegovoj obitelji, koja je časna i poštena, pošteno radi i zaradi
    3) vrijeđati mu ženu koju i neznatne pa tako i njegovu majku koja je ostala još prije Vaše vladavine mlada udovica sa šestoro dice
    4) tvrdite da su on i naš Fra. Neven pederi itd……
    Pa kako Vas nije SRAM!!!!
    A šta se tiče rada voznog parka Itd. G. Domazeta vijrovatno ste provijeravali i iztaživali i na Vaše veliko razočarenje niste mu ništa mogli nači pa ga iz ljubomore zavisti i NEMOĆI i razočarenja blatite bez temelja i dokaza!!!!
    Ljudi nisu ni sljepi ni glupi!!! Samo su do sada bili uspavani ALI počeli su se budit!!!! Vama puno zdravlja i topla preporuka
    Idite u miru Božjem u mirovinu i obratite se Bogu

 39. Dinja,ne sakrivaj se pod tudjim imenima.
  Tvoje društvo je poznato na lokalnoj razini Kane i Toni Pastar a na gore Grcic,Milanović ,Kotromanovic.U kakvom si društvu takav si pa sto nosiš dres HDZ .Napadas toliko nisko fra Nevena jer nije zelijo tvoje Judine skude.
  Svake nediljne fra Neven ima pune Crkve i to je znak svega a drugo je nebitno.
  Možda ti je bolje se povuci jer dolaze nove vijesti npr.pranje novca.Malo je svećenika kao fra Neven i neka ga Bog pozivi u našem selu a ove sa live strane pošalje tamo gdje im i pripada.Boze čuvaj Hrvace od razbojnika i prevaranata svake vrste !

 40. pitanje:kako je Niper napravijo kuću na Bitelicu ..,sto misliš Dinja ,možeš li to objasniti ili kako si Dinja potpisa da se moja kuća ne obnavlja …stiže USKOK!!
  Kako spavaš druže Dinja!!!

 41. Hahahahahahhahahahahyh koji bolesni umovi pa daj ne laprdaj vise ne tuci slamu u prazno svi ste vi debili dinja je za vas gospodin covik nisam mislio uopce glasat nego napravit nevazeci listic al sad cu s gustom glasat za dinju kad vidim sta radite i s cim se bavite igrate prljavo ispod pojasa prozivas tu dinju ali on nije tako nekulturan i bezobrazan ko vi pa da se bavi sa vama i ne NIJE ME KUPIO NIT MI JE DA ISTA NEGO JE SVIMA VAMA VISE DA NEGO MENI I NE TRIBA MI NISTA IMAM SVE MOJA DUSA I MOJE SRCE JE PUNO A TO JE SVA SRECA OVOGA SVIJETA VI GLUPI MATERIJALISTI SAMO GLEDATE KO JE KOME STA DA tako da nema potrebe da sad tu laprdas da je mene neko kupio i da mislis da si nekoga osramotio sta si stavio sliku di lik freza alo dali ti to podcjenjujes neciji rad? malog covjeka? seljaka?
  Pa veci sam ja gospodin kad frezam u kombinezonu nego mnogi u odijelu. Eto ga toliko od mene lijep pozdrav. BOG I HRVATI!!!

 42. Dadicu zvani Niperu dobro si se ugojijo.
  Rat iza tebe,kuća na Bitelicu ,stan u Trogiru,stan u Zagrebu,županijski vijećnik,lipo i dobro ti pošlo za rukom.
  Dinja ti je otac i majka a lažeš kao i on a od države ste sve dobili a sto je sa nama ,tribali nama !!!
  Selo koje ti Dinja Jale Duljanjin Prolic prestavljaju je bez glave a i srca i pameti.Samo vam je asvalat bitan jer se brzo novac razdijeli a posao brzo završi .
  Sišete ovaj kraj 20 god.i još uvik vam je malo.Pametnom dosta a ludome nikada!!€!
  Pažnja:traži se mladić koji je bijo sa sudcem koji je dobijo batine radi svjedočenja ,mladić je iz Potravlja,znate li mu ime !!!!

 43. Triba našeg načelnika pustit da ovo još malo u općini dovrši i onda je bez brige,pokradi još malo šta je ostalo i budi bez brige lopove jedan smrdljivi,pokvareni,dokle ćeš krast i pljačkat sa mišinim.

 44. Ovaj mi je smješan,šta kaze da je Domazet pokra novce U Austriji.U Austriji ako politićar krivo parkira auto odmah ostavka .Domazet vozi automobile sve sa Austriskom ploćicom .Da je pokra u Austriji ili šta pise Ustaša u svom komentaru Istjeran iz Austrije nebi ima sve to ,već bi bio u Zatvoru .Toliko o tvojoj lazi i neznanju.Nije mi jasno šti fratra blatite ,mozda zato šta nije ni ruća na raćun opcine ,kao pojedinci ili što nije uz njih.Sram vas bilo nećete još dugo.Nije bitno hoće li doć gos.Domazet ili neće sluzbe rade .

 45. FRA NEVENE LEGENDO NAŠE OPĆINE HRVACE, TI SI NAŠ PONOS ŠTA SI DOŠA,UREDIO SVE ŽIVO I NAPRAVIO, ČOVIK AKO IMA KAŽE TI SVE U BRK NEMA LAGANJA, OVI U OPĆINI S ČOVIKOM PRIČA I LAŽE,LAŽE I NEMA OBRAZA.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime