Nakon vrlo burnih rasprava o reviziji, a posebno o gradskom poduzeću Komunalno održavanje d.o.o., kao i poništenju natječaja za komunalnog redara proteklog tjedna pale su teške riječi na račun gradonačelnika Ploča, Miše Krstičevića.

Na jedan takav tekst na portalu “Neslužbena stranica grada Ploča” oglasio se gradski vijećnik HDZ-a Ivan Kušurin te prozvao gradonačelnika Krstičevića kako namješta posao komunalnog redara članu SDP-a. Kako doznajemo, gradski vijećnik nije bio raspoložen za komentar, iako smo upoznati da je inače vrlo raspoložen za razne komentare kad je u pitanju kritiziranje gradonačelnika još od vremena kampanje.

Komentar vijećnika Kurušina…

Lokalni HDZ očito još uvijek nije prihvatio poraz, a još manje okupio svoje članove i pokušao stranku dovesti u red. Gradski vijećnik, čini se, nije dovoljno upoznat s činjenicom da svatko odgovara za izneseno, pa tako i gradski vijećnik i da ne može pisati što ga volja s ciljem diskreditiranja ili uznemiravanja javnosti, gradonačelnika Krstičevića itd. Gradonačelnik Krstičević ipak je bio raspoložen dati izjavu koju prenosimo u cijelosti: „Protiv gospodina Kušurina ću podnijeti prijavu za djelo klevete i uvrede zbog niza iznesenih neistina i uvreda na moj račun u komentaru na stranicama vašeg portala. Smatram da se je ovo vrlo ružan način komunikacije i vrlo neprimjeren za jednog vijećnika Grada Ploča. Vijećnik Kušurin mora biti svjestan da iznošenje neistina i uvreda nosi i svoje posljedice pogotovu ako obnaša tako časnu dužnost kakva je dužnost gradskog vijećnika Grada Ploča. Molio bih i sve ostale političke čimbenike da se suzdrže teških riječi i iznošenja neistina i kuloarskih priča i pričica. Mjesecima ja i moj tim radimo da bi stanje u Gradu doveli u red, ne trebaju nam politikanska podmetanja koja osim skupljanja jeftinih političkih poena ne vode nigdje, zaključio je Krstičević. Hoće li zaista čitav slučaj završiti na sudu ili će se čitava situacija pokušati riješiti razgovorom ostaje nam tek za vidjeti.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime