Nedavno su Željko Sačić ispred građanske inicijative Hrvatski bedem i saborski zastupnik HRAST-a Hrvoje Zekanović najavili protivljenje Marakeškom sporazumu

Obraćajući se novinarima i hrvatskoj javnosti objasnili su svoje razloge, a u pozadini je bilo nekoliko njihovih suradnika, među ostalima i Mirjana Šutanovac, hrvatskoj javnosti poznata po svom političkom angažmanu u HSP AS u Istri.

Redakciju portala Megamedia kontaktiralo je više čitatelja upozoravajući na Mirjanu Šutanovac i tvrdeći kako je njezina prošlost zanimljivija nego što bi običan promatrač mogao pomisliti.

Prema riječima naših izvora, Mirjana Šutanovac je navodno sestrična nekadašnjeg ministra obrane Republike Srbije Dragana Šutanovca, a neki tvrde i da surađuje s BIA-om, srpskom Bezbedonosnom informativnom agencijom?! Tvrde i to da ju je u svijet politike uveo kontroverzni Pero Ćorić te da joj je uža specijalnost tajno snimanje razgovora.

Je li Mirjana Šutanovac doista agentica BIA-e ili samo politički ambiciozna Istrijanka sklona pravaškoj sceni, pokušali smo doznati i od nje same. 
– Nikakve veze nema sa Draganom Šutanovcem, a informacije da bih bila nekakva agentica, smatram klevetničkim!, kratko je komentirala za portal Megamedia Mirjana Šutanovac.

– Jedan član predsjedništva HSP AS je sjednici predsjedništva svojedobno upitao što Mirjana Šutanovac  radi na sjednicama iako nije članica toga tijela, te zašto potajno slika i snima, na što su ostali pognuli glave, a Pero Ćorić naprasno je promijenio temu, tvrdi nam naš izvor.

Na to je zabrinuti član predsjedništva HSP AS navodno uputio sljedeće riječi okupljenima: „Jeste li svjesni da se naši razgovori možda slušaju i u Beogradu i u srpskoj BIA-i?“.
Drugi izvor tvrdi da je Mirjana Šutanovac za vrijeme Domovinskog rata i srpske okupacije slobodno mogla ulaziti u Vukovar, no nejasna je njezina eventualna uloga u toj priči.

Imajući u vidu dostavljene informacije koje Istraživački tim portala Megamedia posjeduje i dodatno analizira, nameće se pitanje vjerodostojnosti pravaške scene u Hrvatskoj kojom su svojedobno dominirali ljudi poput Pere Ćorića, Ante Đapića, Dobroslava Parage, Ante Prkačina, Ruže Tomašić, Dražena Keleminca i drugih kompromitirani pravaši kojima se na teret stavljalo da je pravaštvo u Hrvatskoj zapravo bio jezgra i izmišljotina KOS-a. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime