U svom posljednjem mandatu, Josko Roščić, kontroverzni načelnik općine Baška Voda gubi podršku svojih najbližih suradnika

U ovom trenutku, Josko Roščić, pouzdano, predmetom je više istraga policije, DORH-a i USKOK-a. Istovremeno, u nemilosti je stranačkih šefova koji više ne žele trpjeti njegovu samovolju. Zahvaljujući rabotama Joska Roščića, njegova kćer Dragica Vranješ nije uzeta u obzir da bude na listi za Sabor u X.Izbornoj jedinici.

Višegodišnjim manipulacijama s dodjelama koncesija, otuđivanjem privatnog vlasništva, onemogućavanjem investicija i otvaranja novih radnih mjesta, Josko Roščić je u sutonu svog političkog života doživio ono najgore. Nitko ga ne želi u svom društvu.

Ne želi ga pr. ni Filip Vidulin, njegova dugogodišnja desna ruka, zamjenik načelnika. Cijela Baška Voda bruji o njihovoj brutalnoj svađi u kojoj su pale teške riječi i s jedne i s druge strane. Filip Vidulin kao vjerni Roščićev pratitelj očito je shvatio da Josko Roščić neće još dugo biti načelnik.

Žitelji Baške Vode, sada je sasvim sigurno, taoci su politike jednog čovjeka – Joska Roščića. To su shvatili i njegovi najbliži suradnici od kojih su neki kontaktirali redakciju portala Megamedia nudeći nam brojne korisne informacije. Pitanje je tko će doći nakon Joska Roščića. Upućeni tvrde da bi to mogla biti njegova kćer, Dragica Vranješ. Mnogi se boje da bi ona mogla nastaviti put koji je trasirao njezin otac Josko. Drugi, pak, priželjkuju kandidata za načelnika koji će Baškoj Vodi vratiti sjaj kojeg je nekad imala.

25 KOMENTARI

 1. Josko Roscic može bit najgori kriminalac, ali ovo govno Vidulin je g.vno 100 puta vece odnjega. O komee vi govorite. O Vidulinu i ekipicikoja je kraljevsva izgradila na Roscic ev racun. Smrad do smrada. Koliko mi gadan Roscic bi. Ovi su mi 10000 puta gadniji i odvratniji odnjega. Smece

 2. I nakon sanacije smetlišta, smetlište ostaje to što je. Jer nije stvoreno lokacijom nego ljudima koji su ostavljali svoje smeće, a i sami su to.

 3. Ovo je posta obiteljski biznis, baška voda , makarska. Koncesije se daju obiteljskim prijateljima. U Makarskoj ležaljke čas drži komunalno čas daju koncesije. Nije ni čudo da mladi biže van.

 4. Svi iz HDZ-a priklonite se Vidulinu …ako imate iti malo mozga razmisli te zasto Dragica Roscic nije na listi za sabor…Jednostavno ,Plenkovic je nije htio zbog istraga koje se vode o njenom ocu i koji ce ubrzo bit priveden …Tako da vam je pametnije izabrati stranu Filipa jer i sam Filip vec zna sudbinu Joska Roscica….

 5. Ma kakva Dragica???
  Budemo li te srice da ga se rjesimo, triba platit sto misa, a ne dovest nekoga iz te lopovske familje opet na vlast.

 6. Zibe uzeo hotel Croatia (iza palaca)..
  Ok,ovo “zibe uzeo” ,se tako vodi…
  E sad nagradno pitanje…
  Ko je stvarni vlasnik sada tog hotela?
  Odgovor nije tako jednostavan kako vam se čini…🤔🧐🤫🤭👼

 7. Zibe? Taj nezna abecedu!!! Koji ološ upravja i arcibanci ovin mistion! Strasan olos!!! Zibe koliko si samo zamracio na ribarskim vecerima na digi?! A tuznoga mista vasega. Ovo moje misto sada nije!!! Olos lopovi zesci!!!!

 8. Ivu Diviča ,propalog gostioničara i propalog trenera glavnog Roščićevog špijuna i cinkaroša ,govno od čovika ,šetača koji snima sve od Brela do Krvavice za svog sponzora i šefa,baciti u more nasrid Baške vode .

 9. Jednom prilikom mi je rekao roscic, nisi u hdzu i nisi dilija letke za hdz…a nasi ocevi, braca…ginili su dok su smradovi grijali fotelje….pacovi

 10. A kakvi su ostali njegovi sljedbenici u promajnoj….sta su napravili od promajne!!!
  Dal znate koliki su nameti u opcini baska voda?? Đubrad prokleta….sta je uskok ceka do sada??? Dabogda im dica ni za kruh neimala….

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime