Zlatko Dundović, hrvatski branitelj kojeg je Vedran Uranija prevario za 23.800 eura najavljuje novi prosvjed, ovaj put ispred Državnog odvjetništva u Zadru!

Njegovo priopćenje za javnost objavljujemo u cijelosti.

Na prosvjedu kojeg sam održao 5.lipnja 2020.ispred zgrade Samostalnog sindikata Hrvatske u Zadru, a protiv Vedrana Uranije, doznao sam za činjenicu da sam tužen institucijama progona ove države za navodnu prijetnju samom Vedranu Uraniji i njegovoj obitelji?!

Zgrožen sam takvom laži kao i činjenicom da dosad nitko na takvu mostruoznu izjavu nije reagirao od nadležnih institucija. Tim više ako se navodne prijetnje odnose na člana obitelji Vedrana Uranije koji ima dobre veze u zadarskom odvjetništvu. To može značiti samo dvije stvari. Ili Vedrana Uraniju više nitko ne doživljava ozbiljno ili institucije ne rade svoj posao.

Podsjećam, Vedran Uranija uzeo je od mene 23.800 eura još 2017. godine i nikad ih nije vratio, a nakon prosvjeda je javno izjavio da će ukradeni novac vratiti i to s kamatama. Do danas nisam dobio ni lipu natrag!

Ovim putem kao građanin, porezni obveznik, hrvatski branitelj, čovjek, zahtijevam od DORH-a i ostalih nadležnih institucija da reagiraju po navedenoj prijavi. Isto tako zahtijevam neka reagiraju i na moje navode koje sam argumentirao vjerodostojnom dokumentacijom na spomenutom prosvjedu.

U suprotnom, sljedeći prosvjed održat ću ispred prostorija zadarskog državnog odvjetništva sve dok Vedrana Uraniju ne privedu pravdi, završava priopćenje kojeg potpisuje Zlatko Dundović. .

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime