U Splitsko-dalmatinskoj županiji je za sada 192 oboljela od koronavirusa od čega ih je na Makarskom primorju ukupno 12

Najviše ih je u Baškoj Vodi, čak šest, a slijedi Makarska sa 4 oboljela te Podgora i Brela sa po jednim oboljelim. Tijekom dana će biti objavljeni i novi podaci o broju oboljelih pa je moguće da je broj zaraženih i veći.

6 KOMENTARI

  1. Prvi u zgradurinama,prvi po broju zaposlenih u opcinskim firmama i sportskim klubovima,prvi u nenamjenskom trosenju sredstava iz proracuna,prvi u broju koncesija,prvi po broju narkomana i dilera.Nazalost jos nam je samo ova nevolja trebala,prvi i po broju zarazenih,Boze sacuvaj nas.

  2. To vam je satan poslao darove za pismice koje se valteru pivale u Podgori, Makarkoj, Brelima itd., zar ste zaboravili kako se vaša milicija ponašala prema hodočasnicima sv.Jure na Biokovi i Hodočasnicima Gospi u Veprcu, zaustavljala ih i maltretirala, devedesetih istjerali su Kristove sljedbenike, a uveli titine praporce đenerale, komuniste, partizane, udbu i arbanijance u Crkvu itd. Pa i danas titini pijunirčići zabranjuju Svećenicima za Uskrs održavanje Svetih Misa ,a dozvoljavaju ulaz stranih brodova, zrakoplova i trgovine su otvorene po cjeli dan, od ponediljka ujutro do ponoći u Nedjelju, zaštićuju droge i dilera i druga “radna” mista, pazare, kaviće, sudstvo koje trguje sa tuđom imovinom itd, to im ne smeta, ne boje se oni te zaraze , partiji smeta Krist,Krunica, Ispovjed, Misno SLavlje, Hostija, Božja Rič, Evanđelje, Evanđelisti, ili ako se ponegdje pojavi kako oni kažu: ” zaostao neuljudan neposlušan” Svećenik,a želi održate Misno slavlje, da na Njega pošalju naoružanu miliciju i da mu se ta bravareva milicija naoružana izruguje s oružjem u rukama Bog je ljubav,da, “razumiju” se oni u Boga, ispite su polagali ka i udba na Golom otoku sremskoj Mitrovici Lepoglavi itd ,”znadu” oni da je Bog Ljubav, zato i progone One koji Njemu služe! drugovi, u prljavim titinim gaćama nalazi se viruskorona, svucite javno njegovo runo,i vratite se Kristu koji je rekao:” Gdje su dvojica, trojica ili više sabrani u Moje ime tu sam Ja”! Sretan i Veseo Uskrs kristovim zajednicama i pastirima koji ga napustili nikada nisu!

  3. ljubavni mišić i dva jaja =tito i partija,stigliste iz šuma za vas nije civilizacija ,vaša teorija postanka svita je, da ste postali od “Majmuna” ,zato trk u titine “bolnice” ličit se od paronoje ili u kavezove ili u AFRIKU BRAĆI NA BANANE !

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime