Tko se krije iza pljački zlatarni na makarskom području?

0

Prije dvije večeri netko je opljačkao zlatarnu u vlasništvu obitelji Tarčuki na Kačićevu trgu. Ovo je već druga pljačka koja se, kako neslužbeno doznajemo, dogodila na isti način.

Jedan ili više, za sada, nepoznatih počinitelja su pod okriljem noći razrezali željeznu zaštitu, ušli u zlatarnu i odnijeli sav nakit koji su zatekli. Pokušali smo doći do vlasnika zlatarne no za sada nismo dobili nikakvu informaciju. Do nas je jedino došla informacija kako je pljačka izazvala veliku pažnju i policije i jednog osiguravajućeg društva te da se nešto slično dogodilo u Brelima početkom ovog mjeseca. Evo što su nam rekli u PU Splitsko-dalmatinskoj: “Jučer zaprimili dojavu o provali u zlatarnu u ulici Ivana Gundulića u Makarskoj. Provala je izvršena 14/15.listopada 2015., otuđen je nakit, a materijalna šteta će se utvrditi naknadno. U odnosu na navedeni događaj provodimo kriminalističko istraživanje, u cilju pronalaska počinitelja”.

1 KOMENTAR

  1. Iza svih pljački na Makarskoj rivjeri radi se po istim formulama. Iz njih stoji policima koje u to vrijeme nema na ulicama, a da nekažem šta se događa kad su smjene. Nisu zlato i Zlatari. u doba kad je večina naroda prodalo zlato za preživljavanje,ko će kupovati?! ASmiješno ali žalosno. TRI velike pljačke u godinu dana u Makarskoj, a sve oko policije. Provjerite kolike su zarade Zlatara, a vidite štaa su stekli. Provjeriti jegnu grupu priatnika koji kupuju zemlju za gradnju, stanove kuće,brodove.Svi su pod zaštitom gore spomenutih. “Novkomponirani bogataši” dovode najamnun snagu za pljačku iz Banja Luke, kao obave posao odvezu ih , a oni u to vrime imaju dogovorene alibije.Jedan dan trče zec, drugi dan trči pas.

  2. U Makarskoj su pljačke normalna stvar. U Biokovci ukradeno dva puta. Prvi put sa prvog kata iznesen trezor, drugi put pravnikoa žena otišla ručati i nestalo 100.000,oo kuna. Završilo se sve da nema tragova provale. U Biokovci prevarena-opljačkana zaposlenica MV za nekoliko tisuća eura/posudbe/ na vrijeme podnijela kaznenu prijavu, ali je ODO dobilo kad je načelnik p.p. u roku zastare uputio na ODO. Kap u moru kriminala u Makarskoj.

  3. Ministre Ostojiću, iako ćeš brzo sjašiti,da imaš morala to bi davno napravion sam. Ovoliko malo misto, a toliko pljački, ni na Divljem zapadu nije bilo. Sad će sigurno policija uhvatiti kakvog bidnog narkomana, kojemu su dali opijata da bi oni bili osobe od časti i poštenja. Uskoro oćekujte tako nešto na graničnim prelazima,

  4. Zar je tata Martin Tarčuki, koji je uvik u zlatarni, jer sin vlasnik PT, drži kafić na samoj rivi, zaboravio uključiti alarm? Da li zlatarna ima video nadzor? Je li zlatarna osigurana? Slučaj za čas okončan.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime