Tommy Emmanuel, svjetski poznati gitarist s nevjerojatnim talentom nastupit će 7. na Ljetnoj pozornici u Opatiji, 8. kolovoza u Šibeniku na Tvrđavi sv. Mihovil, i 9. kolovoza Ljetnom kinu u Makarskoj. Ova glazbena legenda donosi sa sobom ogroman entuzijazam i strast prema glazbi, što potvrđuje svatko tko je ikad bio na njegovim koncertima

Poznat je po tome što posjeduje jedinstvenu sposobnost sviranja tri različite dionice istovremeno na akustičnoj gitari čime osvaja kritiku cijelog svijeta.

Nedavno je izdao svoj najnoviji album “Accomplice Two”, koji donosi raznolikost i avanturizam u glazbi, u suradnji s glazbenicima poput Michaela McDonalda, Jorma Kaukonena, Billy Stringsa i mnogim drugima. Prva singlica s albuma, “White Freight Liner Blues”, već je osvojila srca slušatelja.

Lista glazbenika s kojima je Emmanuel surađivao duga je i impresivna, a na njoj su imena poput Stevie Wondera, Bill Wymana, Robbena Forda, Roberta Flack, Olivie Newton-John, Alberta Leea, Johna Denvera, Michaela Boltona…

Tommy Emmanuel glazbenik je čija strast prema glazbi osvaja srca. Dođite i doživite čaroliju njegove glazbe i iskrenu radost koju dijeli sa svojom publikom. Ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim.hr, Adriaticket.hr i Mojekarte.hr.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime