Prvi međunarodni nogometni turnir “Apfel Arena Makarska Winter Cup” koji okuplja više od 600 djece iz regije započeo je neslavno

Sinoć su, naime, djeca otišla na večeru u restoran u sklopu Apfel Arene te su pojeli, očito zdravstveno neispravnu, tjesteninu s umakom. Ubrzo nakon večere, jedan dio djece počeo je osjećati tegobe, odnosno malaksalost i povraćanje.

Pozvana su Hitna pomoć i i policija. Evo što su nam o događaju rekli iz PU Splitsko-dalmatinske. – Jučer oko 19,30 sati  zaprimili smo informaciju  da je  u Makarskoj više djece, oko 15-ak  zatražilo liječničku pomoć radi simptoma malaksalosti i zbog povraćanja. Nakon pružene liječničke pomoći u Domu zdravlja u Makarskoj djeca su puštena na kućnu njegu. O događaju smo odmah izvijestili sanitarnu inspekciju- sanitarnog inspektora i epidemiologa kako bi poduzeli radnje iz svoje nadležnosti, poručuju iz policije.

U međuvremenu neslužbeno doznajemo da je broj djece koji imaju simptome trovanja hranom narastao. Poslali smo i upit prema Apfel Areni te ćemo njihov odgovor objaviti naknadno.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime