Kao što je poznato,  kontroverzni gradonačelnik Obrovca i njegovi najbliži suradnici oduzeli su prošle godine posao prikupljanja otpada gradskom poduzeću Infra Grad i dodijelili ga privatnoj tvrtki Loši d.o.o.

Tada počinju veliki problemi za građane Obrovca. Stižu im skuplji računi za odvoz smeća, gradske vlasti se ispričavaju, ali posao za tvrtku Loši d.o.o. ide dalje. I to za simboličnu naknadu od 50 tisuća kuna godišnje koliko uplaćuju u gradski proračun.

Nezadovoljstvo građana Obrovca je veliko. Gotovo svakodnevno nam se javljaju i tvrde kako tvrtka Loši d.o.o. loše obavlja svoj posao. Kao dokaz svojim tvrdnjama poslali su nam i fotografije nepokupljenog otpada ispred Konzuma i benzinske postaje tik uz državnu cestu. Da stvar bude gora, zgrada Gradske uprave Obrovca nalazi se nekih 40-tak metara dalje.

Čudno da nitko od gradskih otaca nije primijetio ovaj sramotni prizor. Neupućeni bi mogli krivo zaključiti kako obrovački gradonačelnik Ante Župan ne stanuje u Obrovcu, pa zato ne vidi ono što svi drugi vide…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime