Turistička zajednica Zadarske županije promotivne aktivnosti u 2017. godini  započinje predstavljajući turističku ponudu na inozemnim turističkim sajmovima diljem Europe i putem sustava turističkih zajednica i to pomoću novih atraktivnih promotivnih materijala.

Osnovu promotivnih materijala Turističke zajednice Zadarske županije čini opća brošura Regija Zadar, okosnica prezentacije cjelokupne ponude Zadarske županije, koja predstavlja svojevrstan vodič za snalaženje po županiji kao turističkoj destinaciji. Iz tiska su izašle i dodatne brošure koje prate aktivnosti i projekte Turističke zajednice Zadarske županije usmjerene na proizvode posebnih interesa, labelling te doživljajni turizam i to:

Kamping – brošura koja kampistima predstavlja sve mogućnosti Zadarske regije, jedne od poželjnijih kamping destinacija u Hrvatskoj, te nudi izbor od najmanjeg do najvećeg kampa u gotovo svim destinacijama na području Zadarske županije.

Aktivni odmor –  ljubiteljima aktivnog odmora predstavlja brojne mogućnosti za takvu vrstu odmora u Zadarskoj županiji, a sadrži opise odredišta, prijedloge aktivnosti kao i popis važnijih događanja.

Welcome – brošura je koja prezentira privatni smještaj i to obiteljski smještaj kod domaćina, članova kluba kvalitete “Welcome”, projekta označavanja kvalitete obiteljskog smještaja Turističke zajednice Zadarske županije.

Experience Zadar Region – turistička brošura s programima turističkih agencija, tzv. destinacijskih menadžment kompanija (DMK) Zadarske županije, izrađena u cilju stvaranja destinacije doživljajnih putovanja, a u kojima se nude jedinstvena iskustva  prilagođena raznovrsnim interesima turista.

Zadar Bike Magic – info letak za promidžbu ciklo-turističkog proizvoda Zadarske županije i sukladne web stranice, a koji na terenu nadopunjuje knjižica s detaljnim informacijama i kartama namijenjenim biciklistima za navigaciju, odabir rute i planiranje vožnje.

Sve tiskane brošure prate vizualni identitet Regije Zadar, a s ciljem stvaranja prepoznatljivosti imidža Zadarske županije kao turističke regije. Uskoro će sve brošure biti dostupne i na web stranici Turističke zajednice Zadarske županije www.zadar.hr, kao i na internetskoj platformi issuu.com kojom će biti dostupne milijunima čitatelja. Turistička zajednica Zadarske županije također u skorije vrijeme planira izradu nautičkog prospekta.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime