U Makarskoj se ponovo osniva HSLS – imaju i kandidata za gradonačelnika

0

4. ožujka ove godine u Makarskoj će se održati izborna skupština ogranka HSLS-a.

HSLS će na izbornoj skupštini predstaviti kandidata za gradonačelnika Makarske, zamjenike i nositelja liste za Gradsko vijeće.
– Možemo samo u ovom trenutku reći da će to biti jedno pozitivno iznenađenje kako za Makarsku političku scenu tako i za građane Makarske.HSLS je u Makarskoj nešto novo sa dobrim programom koji je razrađen po svim cjelinama i temama koji će Makarsku dovesti na mjesto i poziciju u Splitsko-Dalmatinskoj Županiji da bude lider i nositelj ove županije kako u turističkom pogledu -planu tako i gospodarskom. Makarska zaslužuje obzirom na svoj položaj , prirodnu ljepotu, vrijedne ljude da napreduje, a ne da stagnira i nazaduje., kazali su nam Matko Radonić, -koordinator HSLS -a za X izbornu jedinicu i Jakov Bilić, povjerenik te stranke za grad Makarsku.

1 KOMENTAR

  1. Totalno ne ozbiljno 2 mjeseca prije izbora osnivat ogranak i prestavit svog kandidata.Pa di ste bili 3 godine i 10 mjeseci?Mozda spavali????

  2. Bebeku i Brkanu fali glasova u vlastitom taboru pa zeli u svakom slucaju svog provjerenog vojnika jaleta i kuma gojana u hsls s tihom koalicijiom, da pokupe glasove ko zadnji put pa dajte ljudi molim vas?? Nemojte se traziti cili zivot!

  3. Orjunaši zajedno idu sa brkanom ,komunistickim banditom hdz je namjerno stavio najgoreg moguceg kandidata da moze proci hloverka u 2 krug , mi ih pratimo i obavjestavat cemo narod o smisljenim prevarantskim udbaskim metodama

  4. dobro zboriš ante ,sve je to ista guba koja kuva kašu ovoj dobroj i poštenoj makarskon čeljadi…svitu i puku napačeni u ovon nemilosrdnom pjačkanju grada dobro izvažite i ne dozvolite da vas opet privare domišljati prevaranti koji su sami sebi raku iskopali ..!?

    • To se zove apstraktna umjetnost, da nebi nagadjali pitat cemo u zadarskoj strucnjaka za apstraktnu umjetnost, ipak je to njegov fah

  5. Oni Bilić šta je sudija? Šta je za Bebeka pra pare priko zmaja? Šta mu je žena ona mala Bumbalova? Di mu na špakeru pitar cvića stoji?

  6. Nemaju bilici vise sta prodat pa bi bili malo politicari , sad bi oni oduzimali vlavima kao sto su zemlju sto su prodali dobili partijski. Banda komunisticka.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime