Milijan Zlopaša reagirao je na članak objavljen prije nekoliko dana pod naslovom „Makarski kurbarluk“ želeći pojasniti tko je sve sudjelovao u kupoprodaji spornog zemljišta.

Njegovo pismo prenosimo u cijelosti: „Želio bih vas obavijestiti da ste u vašem članku ” Makarski kurbaluk ” iznijeli niz netočnih informacija. Smatram da takva netočna pisanja, bez obzira što se radi o satiričnom članku, mogu i hoće naštetit određenim osobama, a koje ste vi spomenuli u vašem članku. Gosp. Damir Srzić NIJE bio posrednik prilikom kupoprodaje navedenog zemljišta i nema ama baš NIKAKVE veze sa time. Gosp. Dubravko Videka NIJE bio vlasnik spomenutog zemljišta, i isto tako NEMA nikakve veze sa našom kupovinom navedenog zemljišta. Vlasnik zemljišta, od kojeg smo mi ( obitelj Zlopaša, Dodig i Pivac ) kupovali to zemljište, je bio DINKO ŠAMIJA iz Lovreča. Vaše pomalo ironično spominjanje ” Gastarbeitera ” iz Hercegovine bi bilo duhovito da se tu ne radi o kriminalcu Dinku Šamiji kojeg štite određene osobe iz Makarskog Suda. Ali na svu sreću postoji i Županijski Sud, na koje određene osobe nemaju utjecaj i koje svoj posao obavljaju časno i pošteno.

Vama sve najbolje u vašem budućem radu.“

Milijan Zlopaša

1 KOMENTAR

  1. Naš vrli sud da nekoga štiti? Nemoguće da se to ikad u Makarskoj dogodi. Tu se sudi samo oeavedno i pošteno ….ako ne more drukčije

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime