Vedran Škulić koji se predstavlja kao vlasnik Narodnog lista završio je u bolnici nakon što je narušavao javni red i mir u dvorištu svoga susjeda Miše Milardovića s kojim desetak godina vodi sudski spor zbog zidića.

Prema policijskom izvješću, Vedran Škulić (66) je vidjevši bager u susjedovu dvorištu te još nekoliko ljudi, upao na tuđi posjed te se sukobio sa susjedom, a u jednom trenutku je uzeo kamen i razbio staklo na bageru. Susjedi su potom pozvali policiju, no tek onda je nastao nered. Naime, u jednom trenutku je Vedran Škulić je počeo vrijeđati i omalovažavati policijske službenike! Nakon incidenta, završio je u policiji zbog čega privremeno nije nastavljen postupak protiv ovog poduzetnika.
Inače, ovo nije prvi put da Vedran Škulić narušava javni red i mir, a prema informacijama kojima raspolažemo, u proteklih nekoliko godina PU Zadarska zaprimila je dvadesetak različitih prijava protiv Vedrana Škulića, pa čak i nekoliko u kojima se navodi da je fizički napadao i prijetio.
Nažalost, dosada nije sankcioniran, pa ne čudi da se osokolio vrijeđati i omalovažavati hrvatsku policiju. Pitanje je kako će i ovaj incident završiti obzirom da Vedran Škulić, kako kaže, ne priznaje zadarski sud niti hrvatske zakone. Vjerojatno bi u SAD-u gdje je godinama živio prošao puno gore da ovako vrijeđa, razbija, omalovažava jer su, poznato je, američki zakoni daleko rigorozniji od hrvatskih.

1 KOMENTAR

  1. Taj iza sebe ima podulju evidenciju na policiji. Čujem da ga je srce izdalo u petak i sad je kardiologiji. Dobro bi bilo da što prije ozdravi tako da može pred lice pravde, a Bog neka još malo čeka…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime