U makarskom HDZ-u Žuja je zakon!

0

U organizaciji SDP ove udruge 155. brigade vojske Hrvata odžana je promocija djela poznatog hrvatskog zlostavljača žena.

Zlostavljač žena uredno je evidentiran u MUP ovoj evidenciji i kao strastveni zlostavljač.za vrijeme bivše države, pa temeljem potvrde iz Vrapča  izbjegava odsluženje vojnoga roka u JNA. Predstavnici makarskog poznatog restorana Bumbar ustupili su prostor užem krugu zlostavljača, kako bi prezentirali tuđu muku, priko koje žele zaraditi novce. Tako oni funkcioniraju godinama. Poznati predavač neki dan je potjeran s Instituta jerbo nije ima dovoljno zlostavljačkih radnji, sada se temacki prebacio na rat. Poznati zagrebački bojovnik tvrdi da je on jedan od organizatora otpora u Zagrebu, koji je pripremao gerilce za deblokadu Vukovara. U datom, ključnom trenutku, profesor predavač, ne odlazi za Vukovar s svojim gerilcima, već netragom nestaje u mračnim zagrebačkim ulicama. Tada je evidentiran kao dezerter, koji je privatno mobilizirao civilno vozilo za osobne potrebe. Biva priveden od vojne policije, evidentiran kao dezerter uz prijavu za nezakonito otuđenje vozila.
–  Kate, šta to ti čitaš mise ti?, pita Antiša, svoju Katu.
– Stigla anonimna prijava protiv ovog profesora Jurčevića, šta je na Bujici prozva Lučića da je udbaš, tvrdi Kate.
– I je li?, pita Ante.
– Šta moj Antiša?, čudi se Kate.
–  Ma  je li ovaj  naš udbaš?, pita Ante.
–  Ne znam, nema papira da je, a ovaj Jurčević je mavao nekim papirom tvrdeći da je, zabrinuto će Kate.
– Svratio je Jozo poslje te promocije i tvrdi da je ovaj tajnik Ustaša, molio HOS-ovca da se digne na toj tribini i da pita Jurčevića da li je Lučić udbaš, prepričava Ante.
– I šta je bilo? pita Kate.
– Pametan HOS ovac, reka da je on s Lučićima dobar, a ako ga zanima neka on pita, odgovara Ante.
– Pa jel ustaša?, znatiželjno će Kate.
– Nije moja Kate, zaboravio , otišao tajnik usrid predavanja na pivu, draža je njemu piva nego saznat, ko je udbaš. Tako tvrdi Joze. Meni se čini da je u tom SDP u zaratilo, da će tu bit cirkusa koliko hoćeš do ovi lokalni izbora, zabrinuto će Antiša. – Ma nije SDP-a nego HDZ-a, vidiš kako bi na tribini tajnik ustaša, pitanjem smistio ovom našem profesoru, pa neka se izjasni ako smi, govori Kate.
– E nije niko lud, vidiš ti čitaš tu anonimku, a ja sam zna da taj Jurkić zlostavlja žene, tvrdi Joze da mu je ova zadnja treća, a  da nije sklopio niti jedan crkveni brak, veli Antiša.
– Malo su se naljutili ovi iz brigade što je Megamedia objavila ovog viteza iz Bumbara s Josipovićem i Bilićem, ispada da je on SDP- ov, a on je, tvrdi Joze ka član SKJ, bio komunista, nakon toga konobario za vrime zasjedanja HDZ ovaca, u specijalnoj bolnici špijunira, pa kada su ovi utemeljitelji pomrli, on uskočio u prve redove, tvrdeći da je on utemeljitelj HDZ-a, tako da ga danas nemere niko demantisat, podrugljivo će Kate.
– Ma ima tu i istine Kate. Nije on slučajno ka razvodnik slika se s generalima i predsjednikom države, koji ga je i odlikova, a po đavlu svi livi. Tvrdi Joze da je na tribini žestoko istupio i Glibavi, on ti želi biti u svakom loncu poklopac, sve je to dobro dok ga ovi ratnici ne bace u more, utužija je on i bogu i čoviku, ljutito će Antiša. – Zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju, ja mislim da će do izbora sve izić na vidilo, pobjedonosno će Kate.
– Mene baš zanima da li je ovaj profesor pretuka sve tri žene, znam da je dezerter, da je izbjega vojsku i da mu se cila kuća liči u Vrapču, zamirija se Lučićima, a ovi po đavlu svašta znaju, bave se oni ljudima odavno, Tuđmanovci su to moja Kate, govori ozbiljnim glasom Ante.
E lipo sam ti rekla da će do izbora sve izić na vidilo, samo neznam di đava tenta ovog tajnika da pravi smicalice, bolje bi mu bilo da se drži Alačeva kafića i Žuje, jerbo je Žuja zakon u HDZ Makarska. Pravedno bi bilo da Bujica objavi i taj papir di stoji da je Lučić udbaš, tvrdi Kate.
– E da ima papir lipo bi ga Velimir skenira i objavio, ovako ispade da je to Rojsovo maslo, da slaže na Lučića, zato šta mu je Lučić reka da je slučajni general, obrazlaže Antiša.
– Lako ću ja za generale moj Antiša,šta će biti s ovim našim nesrtnicim šta promoviraju brigadu  iz vatrogasnog doma i specijalne bolnice, stalno se zapetljaju u lažima, zabrinuto će Kate.
– E zato postoje slike Kate, crno na bilo, pa se vidi ko je čiji!

1 KOMENTAR

 1. Neznam dali je ovo na mega mediji istinito ali u svakom slucaju interesantno i poučno, ako znas o kojim se ljudskim ljigama radi u svakom slucaju i kleveta ja danas dobro došla, tata masla a nezna maslo da tuče, evo umene Baljučke dobre pa tuci i maslaj! Rent a shooter

 2. Ljepe zelje i pozdravi svima u redakciji dabogda vam sve cvalo i išlo od ruke, dabogoda zadovoljstvo imali u svemu u čemu se dotakli, spavas li mirno mucicu miro jesi kljuce vratio i čarame

 3. Modne kritike su dovele naseg tajnika do osvijestenja da se prebaci sa kaubojskog looka, na Šuvarovski look, sako je stariji od njega cak i moljci sta ispadaju iz sakoa generacija 1950

 4. MIO
  Motrenje i obavjestavanje. Elitna jedinica u 156. U podrumu hotela Dalmacija. Ako sam pogrijesio ispravite me.
  Medalju za oluju u podrumu je dobio Mucic, Titin omladinac do 91.kako se znao predstavljati.
  Osobno meni, a znat ce tko sam

  • Elitnija od ove postrojbe jedino su bili ruski Spetznat,americki tuljani, i suvarovi omladinci koji su kasnije dobili ime podrumski 🐀 Bucas li mirno m.m.

 5. Lučići , ima li vecih smradova na zemaljskoj kugli . Tesko ,jedan da bi se proslavio pustio sebe dok guzi ,drugi iz mostarske udbe prišao u HIS i cinako zapovjednike Tudmanu, treći nula i kompleksaš .Otac za vrijeme bivše juge cinkario mjestane. Sad vi serite po Miru i ostalim.

  • Zdena je kriv za sve! Kriv je sto se krade u biokovci na plažnom objektu kriv je sto se fiktivni računima dila u TZ, kriv je sto seik ima dvi kuce bez porijekla imovine, kriv je sto vatrogasno izvlaci novce iz biokovke i hotelskog, kriv je sto je Draže osuđen za pronevjeru, kriv je sto je dvorana koštala 88 miliona umisto pola od toga, Druže Zdena kriv si po članku 1stavak 1 Sto ih prije nisi prokaza!

  • Zdena je kriv za sve! Kriv je sto se krade u biokovci na plažnom objektu kriv je sto se fiktivni računima dila u TZ, kriv je sto seik ima dvi kuce bez porijekla imovine, kriv je sto vatrogasno izvlaci novce iz biokovke i hotelskog, kriv je sto je Draže osuđen za pronevjeru, kriv je sto je dvorana koštala 88 miliona umisto pola od toga,

    • VAŽNO JJE DA STE NAŠLI PEDRA.
     ZDENA JE KRIV ŠTO STARAC RIBAREVIĆ, MALTRETIRA ZAPOSLENIKE METORA, ČUVAJUĆI RADNO MISTO BEPU.
     KRIV JE ŠTO LELAS PRIMA PLAĆU ZA NERAD, TE ĆE NAKON POVRATKA BEPA U METEOR ZASJESTI NA ČELO HOTELA I NASTAVITI SA KAJBOM DILITI DOBIT OD LUČICE.

   • general Ljubo Cesic Rojs za vase generale je javno na televiziji izjavio da su lopine i udbasi koji su izdali i pokrali sto im je pod ruku doslo.

 6. Apolo 13 u komunistickoj orbiti, kleveće generale hrvatske vojske,za Tuđmana Lučići časni,a za Apola 13 Udbaši. Spavaš li mirno Muciću Miro?

 7. Mucic je priko noci posta medijska zvijezda.
  HDZ ovci svi navuceni na nesto, na flešu predsjednik Drkan, tajnik na žuji, na viagri potpredsjednici (glibavi i seik).
  Ne spavate mirno, ni jedan.

  • Mucic je hit di se god pojavi jer je jedan od rijetkih pijanaca koji ima za turu iznenada! Sumanuta ideologija razmetnog boljševika vjecitog tajnika i Titovog omladinca dovela je do raspada sistema untar stranke, moj glas i glas moje obitelji je glas za sdp biram manje zlo! Pa Pa HDZ do sljedecih izbora

 8. Po ovom programu HDZ ce daleko dogurati;dslokacija Doma zdravlja do Zagvozda,skolstvo s dvoranama na Zelenci i Dugisu,lukobran bez papira,dvorana bez papira,kanalizacija na Zelenci bez papira,poduzetnici izblokirani svi osim Migrosa na Glavici….pa ti glasaj za uhljeba SDPa Brkana,Bebeka,Bilica,Lalica i ostale koji imaju Program;Nastaviti cemo gdje smo stali.Žuja je Zakon!

 9. Razbojnici em naši em mili, iz HDZ i ostali stranački cipli govnari nek vam sluzi na čast vasa politika(bruto i neto) Dabogda vas vasa dica gledala kroz bruto i neto! Toliko od mene! Spavas li mirno ušljivce glibavi!

 10. ako vam je taj vaš Zdena vrhunac vaseg poštenja i informiranosti onda ste u kurcu redom svi. Neka taj vaš Zdena napise o sebi i svojim dugovima,o akcijama u Zadru gdje je prevario svoje poslovne partnere ,gdje ja po sudovima zbog utaje PDV-a državi za koje se kune da je voli.Neka napise kako je vara prijatelje i partnere iz firme . Šerajte malo i o njemu. Jebeš takve generale koji svoju zemlju kradu. General je i Ljubo Cesic Rojs koji je javno izjavio da su Lučići lupeži i dousnici.Zasto ga nisu tužili ,ili mislite primitivci koje vas “Zdena” kupi sa pričom i sa 50 kuna da je ovaj general loš a vas dobar. Nema razlike između lopova .

 11. zasto volim vaseg heroja,generala koji to nije.Nikad nista nije krivo izjavija,nikad nije laga,nikad nije ukra,nikad nije osta duzan,nikad nije poslovne partnere okra,nikad nije prijatelje izda.Pravi je !

  • u tekstu u recency pise :a ispostavilo se da je Zdenko Lučić prevario partnera i na temelju falsificirane punomoći primio tih 75.000 eura od Papića koji nisu završili u Euro Iviju.
   i ovaj novinar ne voli hrvatske generale ,utemeljitelje , postenjacine .

 12. Jedna za vaseg propalog generala , lazljivca i duznika na sve strane .
  NAJLIPŠE je bit lopov u Hrvatskoj. Taj status uživa mnogobrojne pogodnosti. Pogotovo ako protiv kriminalca još nije donesena pravomoćna presuda. Šetate po rivi, viđeniji ste gost boljih restorana, jebete pjevačice u usponu, a u kući van vise originalna djela likovnih majstora. Smatrate se sofisticiranin gospodinon iako žvačete otvorenih usta. Umišljate da ste poduzetnik, a ne lopov.

  Umišljate da ste heroj, a ne zločinac. Današnji sustav vridnosti van pogoduje. Imanje para i nekretnina, a nemanje morala i empatije, u Hrvatskoj je iznimno cijenjeno. Iako svaki član vaše obitelji posjeduje dva-tri auta( jedan terenac, jedan gradski, jedan za do Zagreba), uvjeravate ih da ste sve stekli mukotrpnin radon. Ako imate više dice, najmanje jedno zna da ste kriminalac i zbog toga pati. To je najčešće ćer, radoholičarka i volonterka, koja plače kad vidi pribijenu mačku, te ima jak osjećaj za pravdu. Ako imate sina, on češće minja auta negoli čarape, a najveća stavka kućnog budžeta su van njegove jamčevine.

  U takvoj atmosferi prolazi vrime, a pravomoćnu presudu i ne očekujete. Ako ikad dođe, a u njoj piše da ste krivi – zna se dogodit da se takvin i osjetite. Nevoljko napuštate kuću jer…šta će ljudi reć? Prije presude niko nije zna da ste ukrali miljune, da imate desetak sumnjivih nekretnina, da ste rentabilno poduzeće odveli u stečaj, da ste tisućama radnika uzeli plaće, da ste moralno smeće. Negdi bi vas za to javno osudili, u drugoj državi bi čamili u zatvoru, u nekom kulturnijen gradu bi vas pljunili na ulici, ali u Hrvatskoj ste među svojima. Novinari vas salijeću, dobijate pozivnice za premijere i svak bi se s vama selfa. Zbog presude koja bi vas u Skandinaviji odvela u tamnicu, ovde vas tješe:-Di neš? Sitnica! Nećeš se valjda zbog toga nervirat! Bilo, pa prošlo!

  Tapšu vas po leđima pravomoćni i nepravomoćni. Tapšu vas i oni koji bi ukrali, a nemaju hrabrosti ka vi. Sidite s takvima u kafiću, opušteni ste, pričate kako ste sve stekli ni iz čega. Okruženi podrškon, zaboravite da ste kriminalac.

  Kad prođe šjor File, dobacite mu kako je prije 20 godina uzeo iz poduzeća dvi kemijske, a nikad ih nije vratio. Skoči van i tlak. Tim više jer je šjor File uzeo kemijske, a vi poduzeće. Tim više jer vas šjor File prezrivo pogleda i produži, što je odlika onih protiv kojih se ne vodi kazneni postupak. Za stolon pričate o šjor Fili, razbojniku. Take bi tribalo pohapsit. Pravomoćno i nepravomoćno društvo se slaže.

  Svima plaćate kafu i žesticu. Za susidnin stolon side 4 cure. Pitate onu koja bi van mogla bit unuka oće li šta popit. Nek pita i prijatejice ako će one šta. Neće, fala! Maajte, neki sok, nešto….Mignete konobaru. On in donese turu onog šta već piju. Prijatejice se čude od koga je tura. Ona šta bi van mogla bit unuka uperi prst u vas i kaže:-Od ovog iz Remetinca!

 13. slušaj ti Jurčeviću, zlostavljaću žena/ tri braka/, eno ti Rojjs i sva tvoju pzblika u Makarskoj, svi imaju puno putra na glavi. Da vam je imati, malo pameti komentatori, okrenili bi se oko sebe a ne napadati poštene, radne i žrtve vas linaca koji misdle da mogu šta hoće. FRojs, ne pije ti vode lopužo ona tvoja krilatica
  ko je jamio, jamio je” Uskoro izlaze spiskovi vas prevaranata.

 14. Pivac tebe uvik gustom citam . Napises malo ali vele glupo. Ti si pravi predstavnik ovog portala. Ti si na velikoj cijeni među ovim kokosarima, najgluplji i dug jezik za lizanje supka .

 15. kad bi HDZ ovisio o 20 kretena,samozvanih utemeljitelja,lažljivaca, sa ovog portala davno bi se rasformira. Vaš glas zadržite za sebe i ono dvolično piskaralo od novinarke povedite sa sobom.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime