Jutros oko 02: 20 sati, na području Sinja, cesta D1, policijski službenici su uočili da je vozač osobnog vozila Renault prošao kroz crveno svjetlo

U cilju sankcioniranja uočenog prekršaja, policijski službenici su, koristeći zvučne i svjetlosne signale pokušali zaustaviti vozilo, na što se vozač oglušio i nastavio vožnju povećavajući brzinu. Vozilo se kretalo nekontrolirano, te je vozač prelazio iz desne u lijevu prometnu traku.

Policijski službenici su poduzimali mjere u cilju zaustavljanja vozila, ali u jednom trenutku vozač osobnog vozila započeo je pretjecanje službenog vozila, te ga je pokušao izgurati s ceste.

Policijski službenici su nastavili vožnju, te su nedugo zatim u mjestu Koljane uočili da je vozilo sletjelo izvan kolnika na nepregledan i nepristupačan teren obrastao šumom, te dvije osobe koje su pobjegle iz vozila i udaljile se u pravcu šume. U tijeku je pretraga terena u cilju pronalaska osoba koje su pobjegle sa mjesta prometne nezgode. Na mjestu događaja obaviti će se očevid.

Policijski službenici su obavljenim provjerama utvrdili da je vozilo otuđeno jučer tijekom večeri na području Imotskog. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime