Za dan 30.kolovoza s početkom u 13 sati, održat će se redovita Glavna skupština društva Luka Zadar d.d. u Gaženičkoj 28 na kojoj će biti potvrđene odluke donesene na Izvanrednoj glavnoj skupštini održanoj 31. Kolovoza prošle godine

Mario Rendulić godinama je bezuspješno pokušavao dovesti Kineze u Zračnu luku Zadar za što mu je bivša direktorica Irena Ćosić plaćala astronomske honorare. Suradnju između Kineza i Zračne luke Zadar nije uspio uspostaviti, no Kinezi u njega očito imaju povjerenje kad ga žele za člana Nadzornog odbora u društvu Luka Zadar d.d.

Temeljni kapital društva se sa 21.249.200,00 kuna povećava za najviše 50 milijuna kuna na ukupni iznos od 71.249.200,00 kuna, a u novi Nadzorni odbor ulaze Kinezi i to Wai Leung Wong, Yuehua Qi, Jinxiong Hu i Yongdong Wu. Osim njih u Nadzornom odboru sjedit će i tri Hrvata, Mario Rendulić, Tihomir Vorih i Slavko Matošić.Bit će donesena odluka i o zadržavanju dobiti iz financijske 2017.godine koja iznosi skromnih 304.555,69 kuna. Više detalja o poslovanju Luke Zadar d.d. možete vidjeti OVDJE.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime