U ratu s Antom Čovićem, Grad Makarska pokrenuo još jednu bitku

0

13530322_1059004070846020_377646854_nNi danas nije bilo mira na šetalištu dr. Franje Tuđmana po kojem bi prema dobivneoj koncesiji od 2013. godine trebao prometovati turistički vlakić u vlasništvu poduzetnika Ante Čovića odnosno tvrtke „Geostart“ njegova sina Emanuela Andreasa Čovića.

Iako je 2013. godine tvrtka „Geostart“ dobila petogodišnju koncesiju za prometovanje navedenim šetalištem, gradska vlast na čelu s  gradonačelnikom Tonćijem Bilićem to je ovih dana osporila bez puno argumenata. Anto čović je unatoč spornoj odluci Grada Makarske nastavio vožnju predočivši policiji urednu dokumentaciju koju i objavljujemo, no gradskim vlastima se to nije svidjelo. 13522467_1059004117512682_333004978_n 13536078_1059004120846015_520771857_nNakon što su službenim vozilom komunalnog redarstva blokirali šetnicu i onemugićili prometovanje, jutros su otišli i korak dalje te su na šetalištu u blizini hotela „Dalmacija“ u beton utopili glomazne žardinjere! Podsjećamo, sve je započelo onog trenutka kada je Tonći Bilić od poduzetnika Ante Čovića zatražio 100 tisuća eura, navodno za kampanju Zlatka Komadine. Nakon što je Čović, kako nam je kazao, odbio dati novce, krenuo je progon njega i njegove obitelji…

1 KOMENTAR

 1. Sobarica sam u hotelu Dalmacija, dok sam sa ostalim kolegicama obavljala posao imala sam što vidjeti. Kopanje šetnice i ukopavanje žardinjera, zamislite sada sa Maslinom, znakom Mira. Tonći Bilić i Mir?. Sva ta buka je probudila goste hotela koji su još spavali, a ostali su se skupljali sa plaže i okolnih kuća. Sramota me je bila, što se dogaša. Taj Vlakić je bio na radost svih jer nije pravio ni nered več ugodu, a naroćito starijih i djece, koji su uživali u vožnji, naroćito po vrućinama dok ih je povjetarac kao lepeza osviježava. Do kada će Gradska vlast širiti zvo ovim gradom?

 2. Opa, ukljućena je i Policija, da gostima bude ljepša slika godišnjeg odmora, BARIKADE POPUT MARTIĆEVIH ispred Knina. Ko će nam dolaziti, uz ovake nerede. Ukini Biliću zauzetu šetnicu štekatima tvojih članova, kojji oduzimaju prolaz turistima šetaćima. Postoji pravomoćna presuda suda i rješenje Građevinske inspekcije za rušenje, SOCIJAL DEMOKRATSKI KRŠITELJI ZAKONA.

 3. Do kle ćete uz pomoć sile uništavati Narod-Pučanstvo? Svaka sila nije do Vijeka. Pravi borci, a takav je i Anto Ćović. gube povremeno bitke, ali Rat nikasd nisu izgubili-Zar vam čitatelji nije jasno koliko su ovi nesposobni i gahati lažljivci? Pročitaze Koncesiju koju ima Obitelj Ćović, Pokaži Biliću punomoć koju ima tvoj punac Mladen Puharić Điđi, a onu nakaradnu zgradurinu na sramotu i protiv zakona, odradio Điđov, zato si to i dozvolio da se gradi zgrada koliuka je god lokavija. Koliko ste love pozobali???

 4. U priloženoj odluci piše da je za prometovanjem šetnicom odobrenje dato za jedan vlakić, a ja svojim očima vidio da je prošlo lito prometovalo dva. Što po ovom pitanju kaže ugovor o zakupu?

 5. mali marinko, napio si se ili ti nevalja dioptria. Pročitaj koncesiju, i u njoj piše dava vlakića i njihove rute, Ako su lani vozili bez problema znači da je gazda dobro podmaza vlast. Kad je vidio da su im se apetiti pojačaji, zatvorio špinu i eto belaja.

  • Vlakic II+I; molim te pročitaj što sam napisa, dokaz da si Ti u autu. ” prometovanjem šetnicom odobrenje dato za jedan vlakić”, a vozila su dva plus onaj po gradskim ulicama. Matematika jasna 2+1=3

 6. Ma OK, ali kad smo vidjeli Odluku, mozemo li sad vidjeti i Ugovor. Kad se otkrivamo, otkrijmo se do kraja. Nemojmo iznosit samo dio price koji odgovara samo 1 strani

 7. U Kronici sam Covic kaze da skida kamene vaze jer mu tako pise u ugovoru uz koncesiju, u koncesiji nista slicno ne pise.
  Bilo bi zanimljivo vidit ugovor.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime