Kasno sinoć došlo je do incidenta u ulici Petra Svačića u Makarskoj

Kako neslužbeno doznajemo, u dvorište kuće u kojoj stanuje poznata Makarska Maja Mileta, nepozvana je došla Romilda Ćutuk. – Lupala mi je po griljama i plazila jezik, strašno sam se prestrašila. U jednom trenutku sam od straha krenula unatrag i pala te sam se ozlijedila, priča nam Maja Mileta.

Po dojavi građana, pozvani su policijski službenici PP Makarska, a uskoro je stigla i Hitna pomoć te vatrogasci. – Zvala sam i jutros policiju, strah me te žene. Neka policija odradi svoj posao!, kazala nam je Maja Mileta.

U PU Splitsko-dalmatinskoj su nam kazali kako su dosuta sinoć intervenirali policijski službenici na adresi Petra Svačića. U šturom priopćenju navode kako sa s djelatnicima Hitne pomoći i JVP Makarska pružali pomoć starijoj osobi.

Nažalost, ovo nije prvi put da poznata Makarka Romilda Ćutuk ima posla s policijom. Unatrag dva mjeseca dana ima čak dvije prijave za prijetnje poduzetniku Anti Čoviću s kojim je svojedobno bila u vezi. Po jednoj prijavi je PU Splitsko-dalmatinska reagirala vrlo oštro te protiv Romilde Ćutuk podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog  djela prijetnje. U odnosu na drugu prijavu  zaprimljenu  29. listopada zbog  kaznenog djela prijetnje  uputili  su posebno izviješće  nadležnom državnom odvjetništvu.  

Prije desetak godina ili nešto više, kako doznajemo iz pouzdanih izvora, Romilda Ćutuk je ušla u kuću jednog muškarca u Makarskoj (podaci poznati redakciji, op.a.) s kojim je prethodno bila u vezi i nije htjela izaći te je i tada intervenirala policija.