Epilog jučerašnjeg incidenta na makarskoj rivi ispred ugostiteljskog objekta „Nautica“ su dvije prijave za prijetnje i kriminalističko istraživanje koje je u tijeku

Podsjećamo, Romilda Ćutuk je, navode čitatelji koji su svjedočili događaju, uputila prijetnje smrću poduzetniku Anti Čoviću. Anto Čović pokušao je doznajemo, smiriti R. Ćutuk, no bezuspješno. Potom je Anto Čović otišao na policiju i prijavio prijetnje smrću. Svoj iskaz policijskim službenicima u Makarskoj dala je i Romilda Ćutuk koja je također prijavila prijetnje. U PU Splitsko-dalmatinskoj su nam potvrdili da je kriminalističko istraživanje još u tijeku.

Zbog incidenta sa Romildom Ćutuk, Anto Čović je, doznajemo, doživio šok, a zbog brojnih tegoba, potražio je i liječničku pomoć. U međuvremenu je, neslužbeno doznajemo, izuzeta snimka nadzorne kamere ugostiteljskog objekta ispred kojeg se dogodio incident. Navodno je u društvu policijskih službenika bila i sama Romilda Ćutuk koja je i sama mobitelom snimila sve ono što je zabilježila nadzorna kamera.

Na društvenim mrežama mnogi osuđuju ovaj incident. Anto Čović je zbog svog temperamenta nerijetko nailazio na osude javnosti, no ovaj put su mnogi stali na njegovu stranu. Naime, ovo nije prvi put da Romilda Ćutuk ulazi u sukob sa muškarcima s kojima je bila u vezi. Tako su lokalni mediji 2006.godine izvještavali o burnoj rastavi Romilde Ćutuk, tada Bandur i njezina tadašnjeg supruga. Ona je iznijela „prljavo rublje“ njihova zajedničkog života, no njezin bivši suprug nije želio sudjelovati u iznošenju obiteljskih prilika. Suzdržan do kraja, njezin bivši suprug samo je rekao kako je razvod sam po sebi jedna od najstresnijih situacija u životu. Vrlo umjeren, vođen zaštitom obitelji, posebice maloljetne djece, bivši suprug odbio je sudjelovati u svojevrsnom cirkusu. Dakle, u eter su izašle informacije koje nitko do danas nije dokazao, demantirao ili potvrdio.

14 godina kasnije, scenarij se, očito, ponavlja. Romilda Ćutuk prijavljuje Antu Čovića za prijetnje. Makarskoj javnosti i nadležnim institucijama ne bi bilo teško povjerovati da je temperamentni Anto Čović počinio što mu R. Ćutuk stavlja na teret. Ipak je proteklih nekoliko godina bio sudionik više incidenata, pa je to za neke valjani argument. No, zadnju će ipak reći policija odnosno nadležno Državno odvjetništvo. (NASTAVLJA SE…)