Hrvoje Žužić, sin velikogoričkog tajkuna Željka Žužića, koji je nekoliko godina proveo u zatvoru zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je poginula njegova sugrađanka Ružica Pavić dok je njen dečko teško ozlijeđen, prije desetak dana je divljao u Vodicama.

Kako navode očevici događaja, 30-godišnji Hrvoje Žužić je 19. kolovoza, u noći s nedjelje na ponedjeljak, oko 5 sati ujutro, “demolirao kafić u Vodicama”. Incident se zbio ispred vodičkog caffe bara Đir, a policija o njemu nije izvijestila u svojim redovnim dnevnim priopćenjima.

Vlasnik napao Žužića nakon što je pobacao dio inventara

“Uvidom u naše evidencije utvrdili smo da je dana 19. kolovoza u ranim jutarnjim satima u Vodicama, u Ulici Obala Vladimira Nazora, ispred tamošnjeg ugostiteljskog objekta, došlo do remećenja javnog reda i mira kad je 41-godišnjak iz Vodica, kao vlasnik ugostiteljskog objekta, tjelesno napao 30-godišnjaka iz Velike Gorice, koji je prethodno pobacao dio inventara tog objekta. Nitko od navedene dvojice nije zatražio liječničku pomoć, a protiv njih je, redovnim putem, podnijet Optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Šibeniku, zbog prekršaja iz članka 13 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira”, stoji u odgovoru PU šibensko-kninske. (dalmacijanews.com)