Gradonačelnik Makarske Zoran Paunović ne snalazi se baš najbolje u vrućoj političkoj fotelji, a njegov najnoviji gaf mogao bi biti dijelom rubrike “Vjerovali ili ne”

Zoran Paunović je na svojim službenim Facebook stranicama jučer objavio sljedeće: “Odjeci WTA turnira i nakon više od mjesec dana od održavanja još uvijek privlače pažnju medija, najljepše slike našeg grada putuju svijetom i promocija Makarske se nastavlja.”. Uz tekst je objavio i link na novinski članak pod naslovom “Slike Makarske obišle svijet” na tportalu.

Klikom na tekst vidi se da naslovu prethodi egida “SJAJNA TURISTIČKA PROMIDŽBA” te je jasno istaknuto da je riječ o promotivnom članku/plaćenom oglasu pa je kao autor potpisan L.P./Promo. Dakle, nema govora o tome da WTA turnir u Makarskoj i mjesec dana nakon održavanja privlači pažnju medija već je pažnju medija privukao proračunski novac građana kojim je plaćena takva objava. Nije jasno zašto je Zoran Paunović uopće pomislio da bi na ovakav proziran, ali ne i jeftin način, obmanuti svoje sugrađane. Govoriti o tobožnjoj pažnji medija koju plaća gradska administracija iz džepova svih građana, u najmanju je ruku neumjesno.

WTA turnir u Makarskoj nije bio uspješan kako se to očekivalo i Zoranu Paunoviću to mnogi zamjeraju. Bila je to tema i na prošloj sjednici Gradskog vijeća, a o novcima koji su uplaćeni za WTA turnir, govorili su na novinskoj konferenciji oporbeni vijećnici HDZ-a. Tribine za vrijeme trajanja WTA turnira bile su poluprazne, izostao je broj posjetitelja i Makarskoj, a pokazalo se da neki drugi događaji privlače daleko veću pažnju i medija i posjetitelja iako za njih Grad Makarska izdvaja na desetke puta manje novaca.

Kako je krenuo, Zoran Paunović bi poput pr. pokojnog Milana Bandića mogao iz gradskog proračuna plaćati duplerice u tiskanim izdanjima novina po sistemu “hvalite me usta moja”. Paunoviću, palac dole!

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime