Portal Megamedia na tragu je možda najvećeg seks skandala u Hrvatskoj u kojem su sudjelovali mnogi zadarski političari, ali i poduzetnici

U prošlom nastavku smo javnost upoznali sa pričom o fatalnoj plavuši čiji identitet još uvijek nećemo otkriti koja je bila tek dio jedne šire, dobro organizirane priče o nemoralnim druženjima na više lokacija u Zadarskoj županiji. U više navrata smo razgovarali s djevojkom koja nam je rado ustupila audio snimke, fotografije i preslike sms i Whatsapp poruka sa viđenijim Zadranima iz svijeta politike i poduzetništva. Tri godine bila je dijelom čudnovatih druženja i, tvrdi, nije bila jedina.

Na šarm fatalne plavuše “pali” su mnogi i u ovom nastavku ćemo u najkraćim crtama opisati kako su se odvijali susreti. Jedan od aktera ove priče poznatiji je kao dobavljač lažnih diploma iz BiH za djevojke koje su spremne udovoljavati željama “velikih frajera”. Slaveći svoj rođendan, dobavljač lažnih diploma čiji ćemo identitet naknadno i otkriti bio je spreman platiti 5.000 kuna djevojci koja bude nosila tortu te pristane na ispunjavanje želja probranom društvu. Kada mu je jedna od djevojaka sjela u krilo, požalio se da mu je slaba prostata pa je djevojku prepustio sljedećem ostarjelom frajeru.

Jedan od aktualnih ravnatelja jedne županijske ustanove u potpunosti je izgubio glavu za fatalnom plavušom, pisao joj na desetke poruka, a kada mu ne bi odgovarala, znao joj se pojaviti na kućnom pragu!

Njegov stranački kolega se u isto vrijeme dopisivao sa ovom djevojkom obećavajući joj napredovanje u karijeri i hvaleći se kako je već dosada zaposlio na desetke ljudi u poduzeća i ustanove kojima je osnivač Zadarska županija.

Ravnatelj jedne druge županijske ustanove je također sudjelovao u druženjima s djevojkama od kojih su neke bile plaćene, a neke su dolazile, misleći da će tako prije dobiti posao u gradskim ili županijskim tvrtkama i ustanovama. Nastojao je biti fin i kroz lažno dušobrižništvo približiti se nekoj od djevojaka. Ovaj oženjeni ravnatelj u javnosti ponosno tvrdi kako živi u sretnom braku…

Idemo dalje. Neki su od fatalne plavuše tražili da im šalje svoje sexy fotografije, a među seksualnim predatorima se posebno istaknuo jedan mladi oženjeni zapovjednik koji je ovu djevojku zatočio u službenom kombiju želeći ju prisiliti na seks. U svom monstruoznom naumu nije uspio, a iza sebe je ostavio na desetke neumjesnih poruka koje su sada u posjedu portala Megamedia. Imena svih sudionika ove nakaradne priče ćemo objaviti u narednim nastavcima i to kada budemo imali potvrđene njihove identitete, brojeve telefona i ostale detalje. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime