U četvrtkom nastavku o fatalnoj plavuši iz Zadra u čijem su društvu htjeli biti mnogi utjecajni Zadrani iz svijeta politike i gospodarstva, objavljujemo dio koji se odnosi na aktualnog zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Zadar, Mateja Rudića

Matej Rudić je relativno nedavno imenovan za zapovjednika JVP Zadar, no na samom početku svoje zapovjednike karijere našao se u skandalu koji već tjednima trese Zadar. Među mnogim političkim dužnosnicima i poduzetnicima, na specifičnim druženjima, sudjelovao je i Matej Rudić. U više navrata se, doznajemo, nalazio sa djevojkom obećavajući joj pomoć putem određenih političkih veza koje navodno ima.

U posjedu smo prepiske između fatalne plavuše i Mateja Rudića u kojima on piše kako će se naći sa jednim visokopozicioniranim HDZ-ovcem, a tema je novac koji bi djevojci mogao pomoći za nastavak studiranja. Iz brojnih poruka se jasno vidi da je Matej Rudić u nekoliko navrata tražio susret s ovom djevojkom. – Našli smo se više puta u brojnim kafićima i drugim mjestima. Jednom je došao sa vatrogasnim kombijem te mi je ponudio da sjednem i odveo me u neku šumu na Diklu. Pokušao me poljubiti, uhvatio za nogu, no ja sam tada povikala i on se povukao. Nakon tog incidenta me vratio do mog vozila, a ja sam produžila na posao u popodnevnu smjenu, priča nam ova djevojka i kaže kako incident nije prijavila policiji iako je o tome razmišljala.

Među brojnim porukama čiju smo autentičnost utvrdili, jedna od tema bila je i seksualne prirode kada je ova djevojka pokazivala određene simpatije prema Mateju Rudiću. Zanimljivo, Rudić je takvu komunikaciju porukama prihvatio i postavljao određena pitanja o seksu. – Tražio je od mene da mu šaljem svoje fotografije što sam u par navrata i učinila. Htio me masirati, vidjeti se sa mnom… Tada nisam znala njegov bračni status, a danas kada znam, sve skupa mi se to gadi. Imam osjećaj da me je na neki način pokušao iskoristiti, ali na kraju sam ipak iz svega izašla časno, kazuje nam ova djevojka čiji ćemo identitet otkriti kada za to dođe vrijeme.

Matej Rudić je, doduše, djevojci pisao kako on inače briše poruke no nije računao da će ih ova Zadranka sačuvati. Matej Rudić dobivao je od ove djevojke erotske fotografije i tražio je da vidi još potičući je da se opet fotografira. Cijelo to vrijeme u porukama nije dao do znanja da je oženjen. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime