Istraživački tim portala Megamedia otkrio je najveću seks aferu u Zadru posljednjih trideset godina. U dosadašnjim objavljenim nastavcima opisali smo detalje skandaloznih druženja jedne djevojke iz Zadra i moćnih političara i poduzetnika. Zbog ove plavuše su najmanje dvojica viđenijih Zadrana ugrozili brakove, a s pričom smo tek na početku…

Fatalna plavuša, kako smo ju nazvali s ciljem da joj za sada ne otkrivamo identitet, na uvid nam je dala preko 500 sms i Whatsapp poruka koje je razmjenjivala sa visokopozicioniranim političarima, uglavnom iz HDZ-a te njihovih partnerskih stranaka. U tim porukama, neki od viđenijih Zadrana htjeli su biti u ljubavnoj vezi sa ovom djevojkom, a zauzvrat su joj obećavali bolji posao, viša mjesečna primanja i sl. Neki su joj uvjetovali kako da se odjene na zajedničkim druženjima u selima zadarskog zaleđa, neki su od nje tražili da im šalje golišave fotografije… Bilo je tu svega.

Raspolažemo informacijama da su neke od djevojka proteklih godina na račun nakaradnih druženja dobile administrativne poslove na razini grada i županije, a broj takvih je možda i troznamenkast.

U međuvremenu smo otkrili još čitav niz detalja, pa tako i da ova djevojka nije jedina. Za sada raspolažemo s imenima još najmanje tri djevojke koje su zadarski političari i poduzetnici pokušali obmanuti pozivajući ih na nakaradna druženja daleko od očiju javnosti, dakle, na privatnim imanjima u selima zadarskog zaleđa. Djevojkama čije identitete još uvijek nećemo otkrivati, zajedničko je što su sve povezane sa jednom županijskom ustanovom. Iz njihovih priča proizlazi da je ta ustanova nekima poslužila kao svojevrsni regrutni centar odakle su djevojke vrbovane kako bi pravile društvo oženjenim zadarskim političarima i poduzetnicima. Nisu svi obećavali posao i viša mjesečna primanja. Neki su bili manje škrti, pa su dan takvim djevojkama plaćali po 5.000,00 kuna. Ipak, nisu uspjeli kupiti njihovu šutnju. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime