Slučaj fatalne plavuše iz Zadra kojoj je, kako smo već pisali, jedan visokopozicionirani član HDZ-a lažno nudio posao inzistirajući na druženjima podigao je veliku prašinu

U međuvremenu su se redakciji portala Megamedia javile i druge djevojke sa sličnim iskustvima. No, krenimo redom. Istraživački tim portala Megamedia provjerio je autentičnost eksplicitnih poruka kakve je dobivala spomenuta djevojka čiji identitet za sada nećemo otkrivati. Također smo provjerili i telefonski broj s kojeg su poruke stizale kao i brojeve drugih utjecajnih Zadrana koji su “piskarali” ovoj djevojci na desetke, pa i stotine poruke obećavajući brda i doline. Sve što je fatalna plavuša iz Zadra trebala učiniti je, da im pravi društvo, a mnogi su očekivali i nešto više.

Međutim, najviše je u nametljivom pisanju eksplicitnih poruka odmakao aktualni potpredsjednik Skupštine Zadarske županije i nekadašnji zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Zadar – Željko Šoša (66). Upravo je on fatalnoj plavuši obećavao napredovanje u karijeri, viša mjesečna primanja. – Tražio je od mene da se viđamo na što sam pristala, ali ne sa namjerom da s tim čovjekom započnem ljubavnu vezu. Pa, po godinama bi mi mogao biti otac. Za vrijeme naših druženja u raznim kafićima, restoranima, obećavao mi je bolji život kroz napredovanje u karijeri, veću plaću. Stalno mi je pisao poruke sa seksualnim aluzijama, a u jednom trenutku mi je rekao neka kupim kofer i da ćemo zajedno sami otputovati u Dubrovnik, priča nam ova djevojka.

Željko Šoša imao je i ranije određenih problema zbog svoje bračne nevjere, pa je 2015.godine završio iza rešetaka nakon što ga je tadašnja ljubavnica javno optužila da ju je proganjao, presretao u javnosti, opsjedao, pa čak i zatočio! Kaznenu prijavu podnijela je nadležnom Državnom odvjetništvu u Zadru, a o slučaju su pisali svi lokalni i nacionalni mediji. Ljubavnica Željka Šoše koji je tada bio tajnik Gradskog odbora HDZ-a i županijski vijećnik, dala je detaljan iskaz istražiteljima no nakon otprilike dva mjeseca svoj iskaz je povukla. Do danas nije jasna pozadina povlačenja iskaza. Željko Šoša je i prije imao ljubavnice o čemu zadarska javnost ima brojna saznanja iako se o tim slučajevima nije pisalo.

Nažalost, Željko Šoša nije jedini koji je htio biti sa fatalnom plavušom već su to pokušavali i mnogi drugi utjecajni Zadrani o čemu ćemo naknadno informirati javnost. U idućem nastavku objavit ćemo još detalja o zajedničkim zabavama u jednom mjestu pored Zadra gdje je Željko Šoša pozivao ovu, ali i druge djevojke, a njihovom društvu bili su mnogi političari i direktori sa zadarskog područja. Objavit ćemo i vrlo “sočne” sms poruke koje je Željko Šoša slao djevojci kao i brojne druge detalje. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime