Kada smo svojedobno pisali o seksualnim predatorima iz zadarskog HDZ-a koji su iskorištavali naivne djevojke lažno im obećavajući poslove, umišljenim ostarjelim “frajerima” nije bilo lako

Mnogi su tada molili da prestanemo pisati, da uklonimo objavljene članke. Jedan od seksualnih predatora koji je do prije nekoliko godina bio među prvih pet zadarskih HDZ-ovaca nam je ispričao kako mu je supruga zaprijetila razvodom i da uklonimo članak. Naravno, članak je ostao. Drugi, pak, HDZ-ovac danima je opsjedao redakciju negodujući kako uništavamo HDZ takvim pisanjem.

Nisu, doduše, sve djevojke ostale prevarene. Neke su dobile posao pr. u školama ili poduzećima povezanim s Gradom Zadrom ili Zadarskom županijom. Ipak, većina imaju samo gorka iskustva, a neke od njih su svojedobno svoju priču podijelile s nama.

Istraživački tim portala Megamedia u posjedu je materijalnih dokaza o brojnim zadarskim HDZ-ovcima koji su “pali” na fatalnu plavušu. Obećavali su joj putovanja, poklone, dobro plaćen posao. Izražavali su spremnost napustiti svoje supruge, razmjenjivali na stotine eksplicitnih poruka, no fatalna plavuša čiji identitet za sada nećemo otkrivati, ih je sve nasamarila.

U narednim danima ćemo objaviti čitav niz detalja koji se odnose na bračnu nevjeru HDZ-ovca koji trenutno spada među pet najviše rangiranih ljudi u toj stranci te obnaša jednu vrlo važnu javnu političku funkciju u Zadarskoj županiji. U nastavcima ćemo objaviti kako je na istu fatalnu plavušu “pao” i jedan visokorangirani zapovjednik iz Zadra, vrlo blizak HDZ-u.

Za današnju najavu objavljujemo tek jednu od stotina neprimjerenih poruka kakve je svakodnevno visokopozicionirani zadarski HDZ-ovac upućivao fatalnoj plavuši. (NASTAVLJA SE…)

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime