Istraživački tim portala Megamedia došao je do informacija kako je ustanova u vlasništvu Zadarske županije financirala jednog zadarskog posrnulog poduzetnika

Prema informacijama kojima raspolažemo, ta je ustanova svojedobno naručila veću količinu uređaja od posrnulog poduzetnika koji je kao vlasnik tvrtke, danas u stečaju, obilno darivao HDZ-ovce s kojima se rado i danas druži. Problem je nastao u trenutku kada smo vidjeli cijene kupljenih uređaja, a  koje su bile znatno skuplje od uobičajenih cijena na tržištu u to vrijeme. U moru nepravilnosti u poslovanju ove ustanove, „oči bodu“ namještene nabave na koje nitko nije reagirao, ali i usluge koje su preplaćene i do 300%. Iako je u nekoliko navrata bilo pokušaja smjene čelne osobe ove ustanove u vlasništvu Zadarske županije, ona je i dalje na svom mjestu zahvaljujući namještenom natječaju koji je raspisan i uređen na način da nitko drugi nije ni mogao aplicirati. Dodajmo na kraju i to kako smo u posjedu ispisa telefonskih poziva iz kojih je vidljivo da je čelna osoba ove ustanove redovito i neprirodno često komunicirala sa direktorima i vlasnicima tvrtki koji su dobivali dobro plaćene poslove, a sve pod pokroviteljstvom bivšeg vodstva Zadarske županije…(NASTAVLJA SE…)

1 KOMENTAR

  1. Župane Longine dali je ovo istina,ako je u kojoj je to župsnijskoj ustanovi na djelu teški kriminal ? Građani su vas birali jer vjeruju u vaše poštenje i zato javno se očitujte o ovim optužbama .

  2. Dokumenti o kriminslu i dugogodišnjem namještanju i pogodovanju u javnoj nabavi idu na instituciju kojoj je to posao da ispita taj kriminal.Pa če da se vidi dali je to izmišljotina ili “dolazi vreme od čorke”?

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime