U nastavku pogledajte video intervju s Boškom Ćavar, nezavisnom vijećnicom u Mostaru, u kojem iznosi činjenice i podatke na koje građani posebno obraćaju pozornost!

Zgrada u kojoj stoluje gradsko vijeće Mostara bivša je Treća osnovna škola, koja je oduzeta generacijama mostarskih đaka! Da bi to zdanje danas: bilo naplavljeno korupcijom, natopljeno nepotizmom, nestručnosti i frustracijom spram svega urbanog!

Vrle moje portaldžije, građani Mostara, u slikonizu, moći ćete vidjeti i čuti: što znači biti gradski vijećnik? Vijećnica Boška Čavar, suočiti će Vas s brojnim problemima koji iskaču iz te Pandorine kutije. Tu, u tim hodnicima, uredima, po stolicama u kojima sjede uhljebljeni guzičari, umjesto vesele đačke graje, tu, velikim koracima marširaju mediokriteti, koji stvaraju koruptivne dogovore i trguju utjecajem! Odlučni, da ne stanu uz građane, čiji servis moraju biti! Gradonačelnik, gradska uprava, vijećnici, ne znaju što je koncept značenja-služiti!

Dozvolite: narodi-građani u Mostaru, no, isto tako i u cijeloj BiH su autisti! Njihova inteligencija prihvaća da pojave: korupcije, pljačke javnih resursa i novca, svih vrsta kriminala-normalna je stvar! Imaju dojam kao da je sve navedeno ozakonjeno, jer sve prihvaćaju i shvaćaju doslovce! Posebice nešto što zovem PRODAJNA POLITIKA! Svijet oko nas, iz dana u dan mijenja se, ne nužno na bolje…Mostarci nemojte gledati u U, nego u Van, ne samo u slučaju ove Pandorine kutije! Kakva će nas sustići budućnost? Ja sam ready za Masline…

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime