Danas su makarski HDZ-ovci održali novinsku konferenciju ispred Gradske uprave na kojoj je Jure Brkan oštro kritizirao rad Zorana Paunovića osvrnuvši se na problem otkaza HDZ-ovim kadrovima, tržnicu i donaciju od 900 tisuća kuna koju je Grad Makarska dodijelio teniskom klubu u Kaštelima

Jure Brkan istaknuo je na početku da je službeni jezik hrvatski, a ne engleski pa se narugao postavljanju parlafona na kojeg se javlja glas na engleskom jeziku umjesto tajnice. Zamjerio je i što se sjednice Gradskog vijeća održavaju petkom kada je poznato da se tada u Saboru glasuje, a do čega Jure Brkan kao saborski zastupnik drži. Tvrdi da iza toga stoji predsjednica Gradskog vijeća Gordana Muhtić.

Objasnio je što je značio odlazak HDZ-ovih vijećnika sa jučerašnje sjednice, a potom je zamjerio otkaze odnosno rješenja o stavljanju na raspolaganje za HDZ-ove kadrove koji su, tvrdi Brkan, bačeni na ulicu. To su Marina Andačić Krivić, Ivica Prgomet, Hrvoje Eljuga, Andrea Ravlić, Matej Lozina i Ivica Markota.

Prema Brkanovim riječima, čini se da je cijelu situaciju sa ilegalnom nadstrešnicom na gradskoj tržnici zakuhao upravo Zoran Paunović. Na kraju tiskovne konferencije je najavio i podnošenje kaznene prijave protiv gradonačelnika Paunovića jer je odobrio donaciju u iznosu 900 tisuća kuna Teniskom klubu Kaštela. Pritom je istaknuo podatak kako su sve sportske udruge na području Grada Makarske dobile iz proračuna tek 350 tisuća kuna, a pr. HRNK Zmaj tek dvije tisuće kuna! Više detalja možete pogledati u priloženom videu:

2 KOMENTARI

  1. Ova Makarska sa novim urbanističkim planom sve više sliči na Karaulu JNA na granici s Albanijom.Još samo Fali da HEP pretvore u Električni orgazam a Ribarsku Noć u Noć Afričke Kuge i predizborna obećanja su ispunjena Kad se ruke ocrne od nerada
    najboje pranje je super.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime