Snimka telefonskog razgovora između ministra Vilija Beroša i bivšom zamjenicom ravnatelja zagrebačkog Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice koja je jučer objavljena u najmanju ruku je skandalozna

U tom razgovoru Dijana Zadravec priča o natječaju za ravnatelja u toj bolničkoj ustanovi i pokušava “pritisnuti” ministra Beroša da utječe na ishod istoga. Dijana Zadravec samouvjereno govori o korupciji, prijeti skandalom pred izbore, da će razgovarati sa Andrejom Plenkovićem… Danas prijeti da bi mogla tužiti ministra Beroša zbog navodno tajnog snimanja.

Strpljivi Vili Beroš čitavo vrijeme pokušava doći do riječi i ni u jednom trenutku ne daje povoda Dijani Zadravec za njezine nesuvisle optužbe.

Iako neki mediji pokušavaju senzacionalistički prikzatai ovaj razgovor kao ogledni primjer HDZ-ovog kadroviranja, Vili Beroš, makar kada je riječ o ovom konkretnom slučaju, nema nikakve veze. To novinari pojedinih medija ne vide ili se prave da ne vide pa su brže-bolje prikazali Vilija Beroša kao negativca, korumpiranog ministra koji, eto, tajno snima razgovore.

Zapravo, ajme svakome tko mora na ovakav način razgovarati sa Dijanom Zadravec. Nepristojna, nervozna, prijeteća, nepralamentarna… Dijana Zadravec na silu pokušava isprovocirati Vilja Beroša na nekakvu neprimjerenu izjavu. Kada je vidjela da ne ide, onda je nešto prtljala sa njegovom imovinskom karticom. Zapravo bi Vili Beroš trebao tužćiti tu nesretnicu zbog uznemiravanja i prijetnji!

Zaključak komentara je da je Vili Beroš još jednom bio gospodin, Dijana Zadravec, što bi u narodu rekli, rospija, a novinari pojedinih nacionalnih medija potpuni idioti.

Ministre Beroš, čestitke na suzdržanosti!

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime