Evo još jedne fotografije uz koju ne treba pisati poseban komentar

Fotografija je snimljena danas ispod hotela “Meteor”…

#makarskajebitna #turizamjebitan

13 KOMENTARI

  1. Vi kao da ste pali s Marsa gospodo….. pa već godinama, da ne kažem desetljećima je tako… dođite u Bašku Vodu pa pogledajte možete li u more od ležaljki… Dakle, općinska samovlast daje “koncesije” svojim glasačima, u čiji moralno-vrijednosni identitet neću sada ulaziti, te tako sebi osigurava ostanak na vlasti i sve ono što uz to ide, opet neću detaljirati jer sve se zna, a ovi “koncesionari” kao glasači i vrijedne poluge lokalne samovlasti rade što hoće s državnom imovinom te plažama i općim dobrom raspolažu kao pijevac kokošinjcem i sve na “dobrobit” našeg turizma, koji je danas dosegnuo zenit, sezona nikad bolja pare pljušte gosti sami jet set, nikad bolje. Možda bi slijedom toga ležaljke trebale biti u samome plićaku i to dvoredom opasanim od Osejave do Kuka. kakva bi tek onda sezona bila. Zvjezdana.

  2. Najbolji dio plaže zauzeli su kafići. Nije jasno zašto ljudi uopće dolaze ako nemaju čestit prostor za odmor i kupanje na tolikoj obali. Još izloženi maltretiranju svake vrste.

  3. Plastifikacija plaže. Tako se to zove. Zna se da se time osigurava svježina općinskog položaja. Ova plastika je idealna za doživotno konzerviranje. Jer neutralizira mirise.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime