Taman kada netko naivan pomisli da se turizam u Makarskoj ne može srozati na niže grane, pokaže se suprotno

Redakcija portala Megamedia zatrpana je elektronskom poštom naših čitatelja koji negoduju zbog građevinskih radova, prometnih čepova, semafora u kvaru, fekalijama na plaži itd. Popularna FaceBook stranica „Dnevna doza makarskog nereda“ također se pozabavila ovim posljednjim – fekalijama i moru.

Turisti se, naravno, ne mogu načuditi da na samoj površini „nadohranjene“ plaže leže kanalizacijske cijevi od kojih su neke oštećene pa se fekalije izlijevaju između ručnika i gumenih madraca.

– Zamislite, ova naša Hloverka, šefica Turističke zajednice plaća 12.500,00 kuna mjesečno da joj drugi pišu objave na FaceBook stranici, a na plaži kaos! Može li turizam pasti niže, zapitao se jedan od čitatelja koji nam je dostavio fotografije.

Naknadno su gradske vlasti angažirale građevinske strojeve da poravnaju teren na plaži, sakriju kanalizacijske cijevi, no takva ad hoc rješenja su kratkog daha. Makarskom turizmu su hitno potrebne reforme, između ostalog i mladi ljudi koji sami mogu pisati objave na FaceBooku i uređivati službene stranice Turističke zajednice…

5 KOMENTARI

  1. Koliko komentira na fb, moze i sama vodit stranicu, ionako nista ne rade! Sa rive, pobigli sa uredom iza Titkovog sanka! A po googlu subotom i nediljom zatvoren ured! 👍🍆

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime