Sinoć u 18.39 sati Zadranin je uspaničen nazvao ekipu Hitne medicinske pomoći. – Žena mi se porađa. Tu smo na cesti kod marine u blizini Branimirove obale. Molim vas dođite.

U 18.41 sati Hitna medicinska pomoć došla je i šokirala se. Djevojčica je već bila rođena i što je najbolje, sve je završilo bez problema. Liječnica je prerezala pupkovinu i 34-godišnja Zadranka hospitalizirana je zajedno s bebom i dobro se osjeća – ispričala  nam je ovo Davorka Krnčević, šefica zadarske službe Hitne medicinske pomoći oduševljena saznanjem da je ovaj nesvakidašnji događaj prošao u redu.

Asistirao muž s kojim je bila u šetnji

– Cijela ekipa Hitne medicinske pomoći još uvijek je u euforiji i sretna je zbog toga što se to dogodilo u ovoj sezoni pa nakon prometnih nesreća i drugih teških događaja, imamo ovakvu priču s happy endom. Liječnica je došla za dvije minute, a imala je što za vidjeti. Zadranka se, naime, porodila na pločniku, a asistirao joj je njezin muž s kojim je bila u šetnji. Sve se dogodilo nekoliko stotina metara dalje od ekipe medicinske pomoći i iako smo došli u rekordnom vremenu, bebica jednostavno nije htjela čekati. Naprosto smo oduševljeni kako je sve dobro ispalo. Majci je, inače, to bio prijevremeni porod, odnosno bebica ne samo što nije sačekala da ih odvedemo u bolnicu nego je i uranila deset dana – rekla nam je Davorka Krnčević. (Večernji list)